Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Moderne en diverse materieelvloot
  • Jaarlijks gekeurd en gecertificeerd
  • Flexibel inzetbaar

Bouwkraan huren

Wilt u een bouwkraan huren? Wagenborg Nedlift beschikt over diverse (elektrische) bouwkranen, ook wel bekend als torenkranen of hijskranen. Bent u op zoek naar een kleine bouwkraam voor een kort project? Of een bouwkraan voor een groot constructieproject? In onze moderne vloot, is er voor elk project een geschikte kraan beschikbaar.

 

Diverse keuze uit bouwkranen

Het aanbod bouwkranen van Wagenborg Nedlift is zeer geschikt om bouwproducten omhoog te hijsen, te laten zakken of te verplaatsen. Is de opstelruimte op uw projectlocatie beperkt? Of moet er iets op het dak van een hoog gebouw geplaatst worden aan de andere kant van dat gebouw? Dan is de inzet van een mobiele bouwkraan handig. Voor een mobiele torenkraan volstaat een kleine opstelruimte. Het opbouwen gaat snel en volautomatisch. Handig en multifunctioneel inzetbaar dus, zo'n mobiele torenkraan. Wagenborg Nedlift beschikt over een uitgebreide vloot mobiele torenkranen.

 

Bouwkraan huren

Elektrisch inzetbare bouwkranen

Wist u dat onze Liebherr mobiele torenkranen elektrisch inzetbaar zijn? Zo kunnen hijswerkzaamheden op uw bouwlocatie emissieloos worden uitgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de op locatie aanwezige bouwstroom. Door schoon en elektrisch te hijsen is de geluidsoverlast tot een minimum beperkt. De elektrische motor van onze mobiele torenkraan is veel stiller dan een dieselmotor.

 

De onderwagens van deze kranen beschikken over motoren met ad-blue diesel techniek. Zo wordt ook de uitstoot tijdens het aan- en afvoeren van de kranen zo veel mogelijk beperkt.

Bouwkraan huren bij Wagenborg

Huur eenvoudig met WagenborgOnline

WagenborgOnline is dé handige online tool om de juiste kraan te huren voor uw project én deze bij ons aan te vragen. Met een paar klikken vult u de basisgegevens voor uw hijswerkzaamheden in en maakt u een keuze uit de geselecteerde kranen.

Bekijk het filmpje en open WagenborgOnline via deze link!

 

Meer informatie?

Wagenborg Nedlift is uw specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport. Heeft u interesse in het huren van onze kranen met vakkundige machinisten? Neem dan contact met ons op. Ons team van hijsexperts kan u precies vertellen welke kraan u nodig heeft voor uw project en wat de kosten zijn.

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen
TopconditieCreated with Sketch.
Modern materieel 
HijsmateriaalCreated with Sketch.
Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal
Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Laatste nieuws

Volg ons op LinkeIn!
19 januari 2023 Positief resultaat audit Safety Culture Ladder

Positief resultaat audit Safety Culture Ladder. Jaarlijks voert Aboma een audit uit om te toetsen of het veiligheidsgedrag nog voldoet aan de eisen die de Veiligheidsladder aan een bedrijf stelt. We zijn opnieuw met vlag en wimpel geslaagd voor Trede 3.

Lees meer

09 januari 2023 Spoorbrug Blankenfelde op rolletjes

In Berlijn vindt een grootschalig vernieuwingsproject plaats van de Dresdner Bahn, één van de belangrijkste spoorverbindingen in Berlijn. Het bruggenteam van Wagenborg Nedlift was erbij!

Lees meer

14 november 2022 Extreme precisie en uitgekiende logistiek voor Hywind Tampen

Zo’n 140 kilometer buiten de Noorse kust wordt een uniek drijvend windpark gerealiseerd: het Hywind Tampen Floating Offshore Windfarm project. Elf drijvende windmolens, die tezamen 88 MW aan stroom opwekken, zullen de vijf offshore olieplatforms van Snorre en Gullfaks van stroom gaan voorzien.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact