Bouwkraan huren van Wagenborg Nedlift

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Moderne en diverse materieelvloot

  • Jaarlijks gekeurd en gecertificeerd

  • Flexibel inzetbaar

Bouwkraan huren

Wilt u een bouwkraan huren? Wagenborg Nedlift beschikt over diverse (elektrische) bouwkranen, ook wel bekend als torenkranen of hijskranen. Bent u op zoek naar een kleine bouwkraam voor een kortlopend project? Of een bouwkraan voor een groot constructieproject? In onze moderne vloot, is er voor elk project een geschikte kraan beschikbaar.

 

Diverse keuze uit bouwkranen

Het aanbod bouwkranen van Wagenborg Nedlift is zeer geschikt om bouwproducten omhoog te hijsen, te laten zakken of te verplaatsen. Is de opstelruimte op uw projectlocatie beperkt? Of moet er iets op het dak van een hoog gebouw geplaatst worden aan de andere kant van dat gebouw? Dan is de inzet van een mobiele bouwkraan handig. Voor een mobiele torenkraan volstaat een kleine opstelruimte. Het opbouwen gaat snel en volautomatisch. Handig en multifunctioneel inzetbaar dus, zo'n mobiele torenkraan. Wagenborg Nedlift beschikt over een uitgebreide vloot mobiele torenkranen.

De bouwkranen van Wagenborg Nedlift zijn zeer geschikt voor diverse bouwwerkzaamheden, waaronder het hijsen, laten zakken en verplaatsen van bouwmaterialen. Heeft uw projectlocatie beperkte opstelruimte? Of moet er iets op het dak van een hoog gebouw geplaatst worden? Precies aan de andere kant van dat gebouw? Dan is het huren van een mobiele bouwkraan een ideale oplossing. Het opbouwen gaat veilig en volautomatisch. Binnen onze vloot beschikt Wagenborg Nedlift over een uitgebreid assortiment mobiele bouwkranen.

Bouwkraan huren
elektrische bouwkraan

Elektrisch inzetbare bouwkranen

Wist u dat onze Liebherr mobiele torenkranen elektrisch inzetbaar zijn? Zo kunnen hijswerkzaamheden op uw bouwlocatie emissieloos worden uitgevoerd. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de op locatie aanwezige bouwstroom. Door schoon en elektrisch te hijsen is de geluidsoverlast tot een minimum beperkt. De elektrische motor van onze mobiele torenkraan is veel stiller dan een dieselmotor.

De onderwagens van deze kranen beschikken over motoren met ad-blue diesel techniek. Zo wordt ook de uitstoot tijdens het aan- en afvoeren van de kranen zo veel mogelijk beperkt.

Bouwkraan huren, eenvoudig met WagenborgOnline

WagenborgOnline is dé handige online tool om de juiste kraan te huren voor uw project én deze bij ons aan te vragen. Met een paar klikken vult u de basisgegevens voor uw hijswerkzaamheden in en maakt u een keuze uit de geselecteerde kranen.

Bekijk het filmpje en open WagenborgOnline via deze link!

 

Meer informatie over het huren van een bouwkraan? ?

Wagenborg Nedlift is uw specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport. Heeft u vragen over het huren van een bouwkraan of wilt u graag informatie over het huren van onze bouwkranen inclusief vakkundige machinisten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van hijsexperts adviseert u over de meest geschikte bouwkraan voor uw specifieke project en om u een duidelijk inzicht te geven in de kosten.

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact