Een passende kraan huren voor iedere klus

Wat kunnen we voor u betekenen?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Kraanverhuur

Wilt u een mobiele kraan huren voor uw constructieproject? Of bent u op zoek naar een rupskraan voor een langdurig project? Voor kraanverhuur bent u bij ons altijd aan het goede adres. Bij Wagenborg Nedlift beschikken we over uitgebreide vloot modern materieel. Zo hebben wij voor iedere klus een kraan te huur tot wel 60 meter hoog en met een hijskracht tot wel 10 ton!

 

Neem contact met ons op

Kraanverhuur bij Wagenborg Nedlift

De juiste kraan voor uw project

Elektrisch in te zetten kranen

Wilt u de uitstoot van uw (bouw)project ook beperken door te kiezen voor elektrisch in te zetten kranen of materieel? Wagenborg Nedlift beschikt over diverse elektrische compactkranen en elektrisch in te zetten mobiele torenkranen (op krachtstroom). U kunt gemakkelijk het materieel naar de bouwplaats rijden door middel van milieuvriendelijke AdBlue diesel, dat de uitstoot van stikstof sterk vermindert. Eenmaal aangekomen op de bouwplaats sluit u de mobiele kraan aan op de aanwezig krachtstroom om het hijswerk elektrisch uit te voeren.

Benieuwd wat wij voor u en uw project kunnen betekenen?

 

Neem contact met ons op

 

Wagenborg Nedlift: dé ideale partner voor de bouwprojecten van nu én van de toekomst.

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Waarom klanten voor ons kiezen

Erik en Kevin: 'We snappen elkaar en hebben aan een half woord genoeg'

Erik Reilman en Kevin Medendorp werken alweer een tijd samen bij de voorbereiding en begeleiding van allerlei hijsprojecten. Hoe dat er in de praktijk aan toe gaat? Het duo geeft een inkijkje.

Lees meer

“Met een goed team loopt het werk als een zonnetje”

De afgelopen anderhalf jaar is er druk gebouwd aan de nieuwe duurzame watervoorziening in Noordoost-Groningen. Er werd een nieuwe industriewaterzuivering gebouwd en maar liefst 28 kilometer industriewaterleiding en 44 kilometer drinkwaterleiding aangelegd.

Lees meer

De winnaars van Wagenborg Nedlift

Het team van Wagenborg Nedlift is elke dag in touw met veilige en vakkundige oplossingen voor haar klanten en partners in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, de installatie van een complete brug of het transport van zware transformatoren: elke oplossing is maatwerk en heeft tot doel om het project van de klant veilig en binnen de planning te realiseren. Dat de vakmensen van Wagenborg Nedlift daarvoor soms technisch zeer vernuftige hoogstandjes en inventieve oplossingen bedenken valt zeker op!

Lees meer

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Laatste nieuws

Volg ons ook op LinkedIn!

28 augustus 2023 Uitbreiding Liebherr vloot bij Wagenborg Nedlift

Het investeringsprogramma van Wagenborg Nedlift ligt goed op stoom: begin deze maand reed een nieuwe Liebherr LTM1150-5.3 de werf op. En vorige week werd bekend dat er nóg eens vijf nieuwe kranen zijn besteld.

Lees meer

02 augustus 2023 Nieuwe Liebherr LTM 1150-5.3

Nieuwe LTM 1150-5.3 toegevoegd aan de vloot van Wagenborg Nedlift.

Lees meer

02 augustus 2023 Eerste MAN TGX 6x4 BL afgeleverd in Hengelo

De eerste van de 5 MAN TGX 6x4 BL trucks is geleverd bij Wagenborg Nedlift. Dit nieuwste model van MAN TGX 26.580 6x4 BL D38 gaat dienst doen als ballasttruck voor de 700-tons Liebherr mobiele telescoopkraan.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact