Een passende kraan huren voor iedere klus

Wat kunnen we voor u betekenen?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Kraanverhuur

Wilt u een mobiele kraan huren voor uw constructieproject? Of bent u op zoek naar een rupskraan voor een langdurig project? Voor kraanverhuur bent u bij ons altijd aan het goede adres. Bij Wagenborg Nedlift beschikken we over uitgebreide vloot modern materieel. Zo hebben wij voor iedere klus een kraan te huur tot wel 60 meter hoog en met een hijskracht tot wel 10 ton!

 

Neem contact met ons op

Kraanverhuur bij Wagenborg Nedlift

De juiste kraan voor uw project

Elektrisch in te zetten kranen

Wilt u de uitstoot van uw (bouw)project ook beperken door te kiezen voor elektrisch in te zetten kranen of materieel? Wagenborg Nedlift beschikt over diverse elektrische compactkranen en elektrisch in te zetten mobiele torenkranen (op krachtstroom). U kunt gemakkelijk het materieel naar de bouwplaats rijden door middel van milieuvriendelijke AdBlue diesel, dat de uitstoot van stikstof sterk vermindert. Eenmaal aangekomen op de bouwplaats sluit u de mobiele kraan aan op de aanwezig krachtstroom om het hijswerk elektrisch uit te voeren.

Benieuwd wat wij voor u en uw project kunnen betekenen?

 

Neem contact met ons op

 

Wagenborg Nedlift: dé ideale partner voor de bouwprojecten van nu én van de toekomst.

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Waarom klanten voor ons kiezen

Project van formaat: Aanpak Ring Zuid Groningen

Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de Ringweg Groningen uitvoert. Wagenborg Nedlift is al vanaf de start van het project in 2018 betrokken bij de werkzaamheden. Harry Oudman (senior projectleider), Rick Kleiverda (werkvoorbereider) en Jan Dinkla (uitvoerder) vertellen over 5 jaar Aanpak Ring Zuid.

Lees meer

Wagenborg kiest voor ’s werelds eerste 60 tons hybride mobiele telescoopkraan

Hoe de zoektocht naar een duurzame kraan leidde tot een wereldprimeur voor Wagenborg.

Lees meer

Erik en Kevin: 'We snappen elkaar en hebben aan een half woord genoeg'

Erik Reilman en Kevin Medendorp werken alweer een tijd samen bij de voorbereiding en begeleiding van allerlei hijsprojecten. Hoe dat er in de praktijk aan toe gaat? Het duo geeft een inkijkje.

Lees meer

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Laatste nieuws

Volg ons ook op LinkedIn!

01 mei 2024 Toekomstige trucktechnici werken met gesponsorde Wagenborg truck

Terwijl studenten Reinder, Mica, Gijs, Rik en Daan vrijdagmiddag nog de laatste hand aan de cross truck legden, werden ze verrast door nóg een truck. Een zogenoemde trekker in dit geval. Wagenborg Nedlift leverde aan ROC van Twente, locatie de Sumpel, een rode DAF XF 105 met slechts 200.000 kilometer op de teller. ‘Da’s een hele mooie,’ laten de trucktechnici van de toekomst weten.

Lees meer

26 april 2024 Winnaar van een ESTA award 2024 categorie SPMT

Wagenborg Nedlift winnaar ESTA award 2024 in de categorie SPMT! Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ESTA awards hebben we dit jaar een award gewonnen in de categorie SPMT voor het transport van 2 enorme bullets in Geleen! Telkens weer bedenken onze medewerkers bijzondere maatwerkoplossingen voor uitdagende hijs- en transportklussen. We zijn dan ook enorm trots op deze blijk van waardering waarmee onze vakkundige collega’s in de spotlight worden gezet! Projectleider Arjan Bossers nam de award namens het team in ontvangst.

Lees meer

05 februari 2024 Duurzame wereldprimeur voor Wagenborg

Op 12 januari 2024 heeft Wagenborg Nedlift via Blue Sky Equipment BV (importeur) overeenstemming bereikt met het Chinese XCMG over de levering van ’s werelds eerste hybride 60 tons mobiele telescoopkraan.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact