Nieuws

27 november 2020 Nieuw schuifrecord voor Wagenborg Nedlift!

Afgelopen weekend heeft het team sledespecialisten van Wagenborg Nedlift een 2000(!) ton wegend spoorviaduct voor de B481n in Münster op zijn plek geschoven.

Lees meer

16 november 2020 Kleine krachtpatsers maken groot werk

Op de verwerkingslocatie van HVC in Dordrecht moest een filterpers worden vervangen die slib uit afvalwater filtert. Deze pers met een gewicht van 10 ton stond binnen in een verwerkingshal op een plateau. Hierdoor was er beperkte hijshoogte en weinig opstelruimte voor kranen.

Lees meer

06 november 2020 Het dak gaat eraf!

Een bijzonder schouwspel afgelopen week bij montessorischool ’t Ronde in Leusden: het complete dak ging eraf! Dat gebeurde allemaal vanwege een grote verbouwing die de school momenteel ondergaat.

Lees meer

04 november 2020 Klimmen in de Jungola

Met onze minikranen komen we soms op bijzondere locaties om bijzondere hijsklussen uit te voeren. De Jungola, het overdekte tropische jungle paradijs in Wildlands Adventure Zoo, is zo’n locatie.

Lees meer

02 november 2020 Scheepssecties op transport

Bij Scheepswerf Ferus Smit BV in Westerbroek is de afgelopen periode druk gewerkt aan twee ringsecties voor de eerste van twee nieuwe DF-tankers voor rederij Erik Thun AB uit Zweden. Vorige week gingen de secties op transport naar de werf in Leer waar ze worden samengevoegd met de andere scheepsdelen die daar zijn gebouwd.

Lees meer

30 oktober 2020 Veelzijdig vakmanschap!

Fresenius Kabi is een wereldwijde specialist in klinische voeding en geneesmiddelen. Op de productielocatie in Emmer-Compascuum wordt momenteel gebouwd aan een zeer moderne productiefaciliteit voor medische sondevoeding. Het plaatsen van de procesinstallatie in het gebouw was een logistieke uitdaging waarvoor de montage-specialisten van Wagenborg Nedlift werden ingeroepen.

Lees meer

15 oktober 2020 Wagenborg Nedlift investeert in een duurzaam fundament!

Traditioneel wordt er gebruikt gemaakt van tropisch hardhout (Azobé) bij vijzelwerkzaamheden. Azobé hout is echter een schaars natuurproduct en daarmee geen duurzame oplossing. Vandaar dat Wagenborg Nedlift op zoek ging naar een beter alternatief.

Lees meer

18 september 2020 Derde kniktelescoopkraan voor Wagenborg Nedlift afgeleverd!

Afgelopen week was het zover: de derde kniktelescoopkraan voor Wagenborg Nedlift werd afgeleverd op de vestiging Hengelo. Regiomanager Jeanet de Jong overhandigde op gepaste afstand de sleutels aan machinisten Willy Olde Dubbelink en Gerald Heskamp.

Lees meer

11 september 2020 Slim denkwerk bij uitwisseling Churchillbrug Leiden

De Churchillbrug in Leiden krijgt deze zomer een opknapbeurt. De brug is een belangrijke schakel voor de N206, die de A4 en A44 verbindt. De werkzaamheden vinden plaats in de zomerperiode om de hinder voor het verkeer te beperken.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact