Nieuws

21 juni 2021 Wagenborg en Liebherr vergroenen wagenpark

Koninklijke Wagenborg en Liebherr Nederland B.V. slaan spreekwoordelijk de handen ineen om het kranenpark van Wagenborg Nedlift de komende jaren aanzienlijk te verjongen en te verduurzamen. Hiermee wordt de bestaande samenwerking tussen beide familiebedrijven flink geïntensiveerd. ‘Deze samenwerking getuigt van onze lange termijn blik om samen met onze leveranciers de uitdaging aan te gaan om onze ‘footprint’ te verkleinen’, aldus Gerard Bastiaansen, algemeen directeur van Wagenborg Nedlift. ‘Hiermee kiezen wij niet alleen voor materieel dat het beste aan onze klantvragen voldoet; ook reduceren we tegelijkertijd aanzienlijke hoeveelheden stikstof en CO2.’

Lees meer

18 juni 2021 Zwaar transport én meer in Zandvliet

Rondom Antwerpen wordt al enige tijd druk gewerkt aan de versterking en upgrade van het hoogspanningsnetwerk. Netbeheerder Elia bouwt diverse nieuwe verbindingen, waarvoor ook de hoogspanningsstations worden aangepast en uitgebreid.

Lees meer

03 juni 2021 Manoeuvreren met mengunit

Vanaf de buitenkant is er niets te zien, maar binnen in de composteringshal van Twence is het een drukte van belang. De bouw van een spiksplinternieuwe composteringslijn is daar in volle gang. Vanwege het toenemende aanbod van groenafval breidt Twence de composteringscapaciteit flink uit. De nieuwe installatie vervangt tevens de in 2019 door brand verwoeste compostlijn.

Lees meer

20 mei 2021 Uitzonderlijke zwaar transportoperatie in Zeijerveen

De afgelopen dagen voltrok zich een uitzonderlijke transportoperatie in het Drentse Assen. Voor de uitbreiding van trafostation Zeijerveen werden twee transformatoren, elk met een gewicht van 250 ton, naar locatie getransporteerd. Een waar kunststukje in zwaar transport!

Lees meer

11 mei 2021 Veilig werken, broodnodig!

Zelf je broodtrommel thuis brengen. Elke dag. Dit kan alleen als er Zero Accidents, dus nul ongevallen, zijn. Dát is het doel van Wagenborg Nedlift als het gaat om veilig werken.

Lees meer

07 mei 2021 Primeur in vijzeltechniek voor Wagenborg Nedlift!

De verf van het pas in gebruik genomen 2400 tons computergestuurde vijzelsysteem is nog niet droog, of Wagenborg Nedlift presenteert alweer een nieuwe primeur op het gebied van vijzeltechniek!

Lees meer

22 april 2021 Twee ESTA Awards voor Wagenborg Nedlift!

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ESTA Awards op 22 april heeft Wagenborg Nedlift maar liefst twee Awards gewonnen!

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact