Nieuws

02 maart 2021 Slim precisiewerk

In het Groningse Zuidbroek zijn de uitbreidingswerkzaamheden van de stikstofinstallatie in volle gang. De stikstofinstallatie bewerkt geïmporteerd gas voor het Nederlandse netwerk. De geplande uitbreiding wordt naar verwachting in 2022 opgeleverd.

Lees meer

18 februari 2021 Metamorfose van de EDT Protea

Afgelopen week kwamen de manschappen van Wagenborg Nedlift, Wagenborg Stevedoring en Wagenborg Agencies gezamenlijk in actie bij het ombouwproject van survey vessel EDT Protea. Dit schip wordt omgebouwd naar een walk-to-work vessel ten behoeve van de offshore sector in de Noordzee.

Lees meer

12 februari 2021 ‘Wereldreis’ van Wijhe naar Woerden

Vorige week was er een wel heel speciaal transport te zien in Woerden. Het brugdek voor de nieuwe Kwakelbrug over de Oude Rijn werd naar zijn bestemming getransporteerd.

Lees meer

08 februari 2021 Unieke oplossing voor Wörsdorf-spoorviaduct

Het Wörsdorf-spoorviaduct in het idyllische Idstein (deelstaat Hessen) is gelegen in het spoortraject Frankfurt - Eschhofen en is dringend aan vernieuwing toe. Het oude Wörsdorf-viaduct wordt daarom vervangen door een nieuw exemplaar. Tijdens het komende paasweekend zal deze op zijn plek worden geschoven. Een operatie van formaat, waarbij de specialisten van Wagenborg Engineering in zeer vroeg stadium betrokken zijn.

Lees meer

26 januari 2021 Betonliggers over Brailleweg in Groningen geplaatst

Project Aanpak Ring Zuid is de grootschalige ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen. Deze belangrijkste toegangspoort van de stad dreigt dicht te slibben door de grote groei die Groningen doormaakt. De ombouw van de zuidelijke ringweg verbetert de bereikbaarheid, de doorstroming, de leefbaarheid en de veiligheid. De planning is dat het project in 2024 klaar is.

Lees meer

21 januari 2021 Trafotrio op transport

Op het elektriciteitsverdeelstation aan de Karperweg in Amsterdam was het vorige week midden in de nacht een drukte van belang. Er werden drie transformatoren aangevoerd die op het station geplaatst moesten worden.

Lees meer

08 januari 2021 Mini en maxi samen in actie

Het nieuwe CIP gebouw bij Friesland Campina in Gerkesklooster wordt ingebouwd tussen bestaande gebouwen en leidingbruggen. De beschikbare ruimte en hijshoogte om de prefab wanden voor het nieuwe gebouw te plaatsen is daardoor erg beperkt. Een mooie uitdaging voor de hijsspecialisten van Wagenborg Nedlift!

Lees meer

08 december 2020 Duurzame eyecatcher geplaatst

Met het project Marconi Buitendijks verbindt de gemeente Delfzijl het stadscentrum met de Waddenzee. Voor de kust van Delfzijl worden kwelders aangelegd met zand en slib en de zeedijk wordt omgevormd tot fiets- en wandelboulevard. Een nieuwe, markant vormgegeven brug vormt de verbinding tussen de stad en de boulevard.

Lees meer

07 december 2020 Nieuwe aanwinst voor Wagenborg Nedlift!

Het is zover! De nieuwe 450 tons mobiele kraan voor Wagenborg Nedlift is gearriveerd op de vestiging van Wagenborg Nedlift in Hengelo.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact