Nieuws

31 januari 2020 In actie bij de contact zwavelzuurfabriek in Geleen

In Geleen heeft Wagenborg Nedlift bij de Contact Zwavelzuurfabriek op de Chemelot locatie een nieuw systeem geplaatst waarmee straks zwavelzuur geproduceerd zal gaan worden. Een uitgelezen kans voor Wagenborg Nedlift om een full-service pakket te bieden aan onze klant, bestaande uit engineeringsdiensten, hijswerkzaamheden, sleden/vijzelen en rigging werkzaamheden.

Lees meer

20 januari 2020 Jachten op transport

In opdracht van Sevenstar Yacht Transport heeft Wagenborg Nedlift onlangs diverse jachten naar Düsseldorf getransporteerd ten behoeve van ’s werelds grootste indoor boten- en watersportbeurs, de Messe Düsseldorf GmbH. Aan Wagenborg de eer de grootste jachten van dit jaar te vervoeren.

Lees meer

16 januari 2020 Duurzaam 'bouwen' aan de toekomst met Wagenborg Nedlift!

Nederland staat op nummer één als het gaat om stikstofuitstoot in Europa. Dat er echt iets moet gebeuren om een ‘duurzame toekomst’ veilig te stellen is wel duidelijk. Ook voor Wagenborg is duurzaamheid een belangrijk thema. Wagenborg Nedlift denkt hierin graag mee en biedt daarom onder andere verschillende (toren)kranen aan die elektrisch inzetbaar zijn. Duurzaam ‘bouwen’ aan de toekomst met Wagenborg Nedlift!

Lees meer

14 januari 2020 Nieuw: het modular support system van Wagenborg Nedlift!

De komende jaren zal groot onderhoud worden gepleegd aan zowel de infrastructuur in Nederland alsook in Duitsland. Het gaat hierbij om het vervangen van een groot aantal bruggen, sluizen, waterkeringen en tunnels. Wagenborg biedt haar klanten een breed scala aan slimme oplossingen bij het transport van grote, zware delen. Om nog creatiever te werk te kunnen gaan introduceert Wagenborg Nedlift haar nieuwe ‘modular support system’.

Lees meer

21 november 2019 Uithijsen droogtoren T8 Friesland Campina

Bij Friesland Campina in Borculo wordt momenteel hard gewerkt aan het vervangen van droogtoren T8. Deze toren werd ingezet voor het drogen van melkpoeder. Maar hoe vervang je een 25 meter hoge toren, met een diameter van 10 meter en een gewicht van 30 ton? Wagenborg Nedlift bood de ideale oplossing, om plaats te maken voor de nieuwe droogtoren.

Lees meer

30 september 2019 Nieuwe bakwagen met autolaadkraan voor Wagenborg Nedlift!

In december zal er een splinternieuwe Volvo bakwagen met HIAB 358 autolaadkraan afgeleverd worden. Deze combinatie is ingericht om zowel hijswerkzaamheden te kunnen uitvoeren alsook rijplaten te kunnen leggen.

Lees meer

27 september 2019 Stil en schoon hijswerkzaamheden uitvoeren op uw bouwproject?

Maak gebruik van de mobiele torenkranen van Wagenborg Nedlift!

Lees meer

09 september 2019 700 tonner in actie in Zwolle

Voor het hijsen van een 50 ton zware opslagbunker van maar liefst 8x8x12 meter kwam afgelopen week de 700 tonner van Wagenborg Nedlift in actie.

Lees meer

15 augustus 2019 Nieuw in de vloot: conventionele aslijnen Scheuerle S10 Intercombi.

Onlangs heeft Wagenborg Nedlift 26 splinternieuwe aslijnen van het type Scheuerle S10 in gebruik genomen.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact