Nieuws

02 juli 2020 500 tonner in actie bij het UMCG in Groningen

Afgelopen zaterdag heeft Wagenborg Nedlift in opdracht van Medicomzes haar 500 tons mobiele kraan voorzien van 90 meter beweegbare hulpgiek ingezet bij het UMCG in Groningen, om in totaal tien brugdelen op 96 meter vlucht op het dak van het ziekenhuis te hijsen. Deze delen vormen samen een maar liefst 60 meter lange brug.

Lees meer

29 juni 2020 Twee gloednieuwe Palfinger kniktelescoopkranen voor Wagenborg Nedlift!

Afgelopen vrijdag: een feestelijk moment voor Wagenborg Nedlift en Palfinger Nederland. De sleutels van de eerste twee gloednieuwe kniktelescoopkranen zijn overhandigd. Later volgt nog een nummer drie. Het gaat om het type Palfinger PK 92002-SH.

Lees meer

22 juni 2020 Emmerbaggermolen in de haak

Op donderdag 4 juni heeft Wagenborg Nedlift de laatste kolengestookte emmerbaggermolen in Nederland ‘Vooruit’ uit de museumhaven op het parkeerterrein van het Nederlands Stoommachinemuseum in Medemblik gehesen, voor grootschalig onderhoud aan de molen.

Lees meer

11 juni 2020 Aanscherping regels gebruik werkbakken per 1 juli 2020

Goed om te weten: vanaf 1 juli a.s. inzet werkbakken alleen nog bij hoge uitzondering mogelijk!

Lees meer

19 mei 2020 Drukvat op transport naar Duitsland

Voor één van onze klanten hebben wij onlangs een drukvat van maar liefst 138 ton mogen vervoeren naar Duitsland. Een Wagenborg waardige uitdaging!

Lees meer

15 mei 2020 Stuurhuis EasyMax 2 geplaatst

De bouw van EasyMax 2 is in volle gang! Afgelopen dinsdagochtend heeft Wagenborg Nedlift op de werf van Koninklijke Niestern Sander het brugdek geplaatst.

Lees meer

11 mei 2020 30 kilometer pijpleiding!

Momenteel wordt hard gewerkt aan de aanleg van een maar liefst 30 kilometer lange water pijpleiding van Garmerwolde naar de Eemshaven. Een prachtig project waarbij een uitstekende onderlinge samenwerking en afstemming essentieel is. Hiervoor zet Wagenborg Nedlift graag haar vakmannen en materieel in!

Lees meer

08 mei 2020 Demontage Nordex windmolens in Meedhuizen

Gisteren zijn we in Meedhuizen gestart met het demonteren van vier Nordex windmolens. Met behulp van een 400 tons mobiele kraan, in combinatie met een 80 tons mobiele kraan als staartkraan, demonteren we de 40 meter hoge molens één voor één.

Lees meer

01 mei 2020 Nieuwe Volvo bakwagen met HIAB autolaadkraan voor Wagenborg Nedlift!

Wagenborg Nedlift heeft haar vloot uitgebreid met een splinternieuwe Volvo FH 8 x 2 Tridem bakwagen, die is voorzien van een HIAB X-HiPro358E-6 laadkraan, inclusief een grijper voor het leggen van rijplaten.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact