Zekerheid in doordachte oplossingen voor zwaar transport en hijswerk

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Actuele kennis in hijs- en transport engineering
  • Praktijkgerichte engineeringoplossingen
  • Expertise in ontwerpen hulpconstructies

Betrouwbaar en doordacht

Welke kraan heeft voldoende capaciteit voor mijn hijswerkzaamheden? Met welke transportmiddelen en langs welke route kan ik mijn overmaatse delen het beste transporteren? En wat is de meest efficiënte oplossing om in een kort tijdsbestek een brug van 1500 ton te plaatsen? Mogelijke vragen waar u (en uw opdrachtgever!) graag antwoord op wilt hebben. Liefst met de zekerheid dat het echt goed komt. Die mogelijkheid is er nu. We stellen graag aan u voor: 

Kenniscentrum

Wagenborg Engineering is hét kenniscentrum op gebied van zwaar transport en hijswerk. Met een schat aan praktijkervaring in engineering van zwaar transport- en hijsoplossingen. Met gedegen en parate kennis van actuele thema’s rondom hijs- en transportengineering. Met uitgebreide expertise op gebied van onder andere kraan- en transporttechniek, Euronormen en ontwerpregels voor hijsmiddelen.

 

Wat kunnen we voor ú betekenen?

Het mooie is: u kunt gebruik maken van de diensten van Wagenborg Engineering. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van route-onderzoek of een haalbaarheidsstudie. Of het bedenken van oplossingen met alternatieve verplaatsingstechnieken zoals vijzelen en sleeën. Of het ontwerpen van hijs- en transportconstructies. Of een budget laten opstellen voor een uitgewerkt engineeringsvoorstel. Het kan allemaal bij Wagenborg Engineering. 

Meer weten over de mogelijkheden van Wagenborg Engineering voor ú? Neem contact op met Thijs Nieuwenhuis, Manager van Wagenborg Engineering.

Waarom klanten voor ons kiezen

Wagenborg Engineering - hét kenniscentrum op het gebied van doordachte engineeringsoplossingen

Wagenborg Engineering is hét adres bij uitstek om aan te kloppen voor doordachte engineeringsoplossingen binnen de zwaar transport en hijswerk branche. Maar wat biedt Wagenborg Engineering haar klanten nou precies en wat maakt Wagenborg Engineering nou zo sterk? Wij gingen in gesprek met Thijs Nieuwenhuis, Hoofd Engineering van Wagenborg Engineering.

Lees meer

Partnership Breman Machinery B.V. en Wagenborg Nedlift

Een waardevolle toevoeging aan de supply chain - Sinds jaar en dag is Wagenborg Nedlift partner van Breman Machinery B.V. in Genemuiden voor het transporteren van hun eindproducten. Een stabiele samenwerking die dit najaar in een nieuw daglicht is komen te staan: Breman Machinery B.V. fabriceert het nieuwe ‘modular support system’ van Wagenborg Nedlift. Wij gingen, samen met Michel de Jong (senior projectleider Wagenborg Nedlift) in gesprek met Henk Breman (directeur Breman Machinery B.V.) en Sander Brouwer (General Manager Construction).

Lees meer

Doordachte hijsoplossing voor uniek circulair bouwproject SUPERLOCAL

In Kerkrade wordt een uniek circulair bouwproject gerealiseerd: SUPERLOCAL. Drie hoogbouwflats worden op duurzame wijze getransformeerd tot circa 125 nieuwe woningen die klaar zijn voor de toekomst. De ambitie van het project is om bij de bouw van de nieuwbouwwoningen zoveel mogelijk bestaand materiaal van de hoogbouwflats te hergebruiken.

Lees meer

Laatste nieuws

31 januari 2020 In actie bij de contact zwavelzuurfabriek in Geleen

In Geleen heeft Wagenborg Nedlift bij de Contact Zwavelzuurfabriek op de Chemelot locatie een nieuw systeem geplaatst waarmee straks zwavelzuur geproduceerd zal gaan worden. Een uitgelezen kans voor Wagenborg Nedlift om een full-service pakket te bieden aan onze klant, bestaande uit engineeringsdiensten, hijswerkzaamheden, sleden/vijzelen en rigging werkzaamheden.

Lees meer

20 januari 2020 Jachten op transport

In opdracht van Sevenstar Yacht Transport heeft Wagenborg Nedlift onlangs diverse jachten naar Düsseldorf getransporteerd ten behoeve van ’s werelds grootste indoor boten- en watersportbeurs, de Messe Düsseldorf GmbH. Aan Wagenborg de eer de grootste jachten van dit jaar te vervoeren.

Lees meer

16 januari 2020 Duurzaam 'bouwen' aan de toekomst met Wagenborg Nedlift!

Nederland staat op nummer één als het gaat om stikstofuitstoot in Europa. Dat er echt iets moet gebeuren om een ‘duurzame toekomst’ veilig te stellen is wel duidelijk. Ook voor Wagenborg is duurzaamheid een belangrijk thema. Wagenborg Nedlift denkt hierin graag mee en biedt daarom onder andere verschillende (toren)kranen aan die elektrisch inzetbaar zijn. Duurzaam ‘bouwen’ aan de toekomst met Wagenborg Nedlift!

Lees meer

Meer weten over doordachte oplossingen?

Meer weten over doordachte oplossingen?

Neem contact op met onze specialisten!

Thijs Nieuwenhuis

Manager Engineering

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact