Een passende kleine kraan huren voor iedere klus

Bij Wagenborg Nedlift hebben we een passende hijskraan voor iedere klus! Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kleine kraan huren?

Wagenborg Nedlift heeft een ruim aanbod kleine kranen, oftewel minikranen. Deze minikranen zijn perfect voor kleinere bouwprojecten of situaties waar een grotere kraan niet geschikt is. De vakkundige hijsspecialisten van Wagenborg Nedlift kennen de mogelijkheden van deze kleine kranen op hun duimpje. Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw hijsproject tot een succes te maken.

De minikraan is een kleine kraan met rupsbanden. Hierdoor kan de kraan in kleinere ruimtes en ook op onverharde ondergronden worden gebruikt. Zo is het verplaatsen van zware goederen of een machineverhuizing op lastig bereikbare locaties snel en veilig voor elkaar!

Hijskraan

Kleine kranen: elektrisch inzetbaar

Wist u dat (bijna) al onze kleinere kranen elektrisch inzetbaar zijn? Deze kranen zijn energie-efficiënt en produceren minder uitstoot dan hun benzine- of diesel aangedreven tegenhangers. Daarnaast produceren elektrische kranen minder geluid waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in binnenruimtes waar geluidsoverlast onwenselijk is. Erg handig op locaties zoals een bedrijfs- of procesgebouw in bijvoorbeeld de voedingsindustrie of bij een machineverhuizing.

 

De juiste kraan voor uw project

Elk project vereist zijn eigen inzet qua kraan. Bij het kiezen van een minikraan is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke werkzaamheden en de ruimte waarbinnen de kleine kraan moet werken. Wij hebben drie typen kleine kranen en een compactkraan in onze vloot. Bekijk hieronder de specificaties van de kranen of neem contact met ons op voor passend advies in uw situatie.

Kleine kraan

Equipment flyer minikranen

Lees hier meer over de mogelijkheden van onze minikranen

download file

Palfinger minikraan - datasheet

Rupsaangedreven Palfinger PK 27002-SH (elektrisch)

download file

Hoeflon C10 minikraan - datasheet

Hoeflon C10 minikraan (elektrisch)

download file

Demag AC40 compactkraan - datasheet

40 tons compactkraan

download file

Hoeflon C30e minikraan - datasheet

Hoeflon C30e minikraan (elektrisch)

download file

Meer informatie?

Wagenborg Nedlift staat voor kwaliteit en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat onze kranen goed onderhouden worden. Ons team van technici staat altijd klaar voor eventuele onderhouds- of reparatie werkzaamheden. Zo kunt u er zeker van zijn dat de minikraan die u huurt in topconditie is en aan de veiligheidseisen voldoet. Wilt u meer informatie over onze kleine kranen? Neem contact met ons op. Onze hijsexperts helpen u graag verder.

 

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact