Kosten mobiele kraan huren - wat kost het huren van een mobiele kraan?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mobiele kraan huren bij Wagenborg Nedlift

Wilt u een mobiele kraan huren en bent u benieuwd naar de kosten? Onze accountmanagers kunnen u precies vertellen welke mobiele kraan geschikt is voor uw project en wat de kosten zijn. Op onze website vindt u geen indicatie van de kosten. De kosten voor het huren van een (mobiele) kraan zijn namelijk van te veel factoren afhankelijk om een goede indicatie te kunnen geven.

 

Onze specialisten spreken graag uw specifieke project met u door en voorzien u van advies en een offerte op maat.

Hijskraan
mobiele kraan huren

Factoren die van invloed zijn op de kosten van een mobiele kraan

De kosten voor het huren van een mobiele kraan zijn afhankelijk van onder andere de volgende factoren:

 • De gewenste hijscapaciteit (tonnage) van de mobiele kraan. Dit wordt bepaald op basis van de te hijsen last, de afstand, de hijshoogte, eventuele obstakels waar overheen gehesen moet worden en de locatie waar de kraan opgesteld moet worden.
 • De gekozen uitvoering (configuratie) van de mobiele kraan. De hoeveelheid ballast kan bijvoorbeeld variëren en de mast van de kraan kan verlengd worden met een jib.
 • De kosten voor mobilisatie en demobilisatie (aan- en afvoer) van de mobiele kraan en bijbehorende benodigdheden.
 • Eventuele (extra) hijsmiddelen, hijsmaterialen en andere voorzieningen (zoals speciaal hijsgereedschap en extra terreinvoorzieningen, denk aan rijplaten of draglineschotten).
 • Werkvoorbereiding, engineering en de inzet van (extra) personeel. Bij complexe werkzaamheden/situaties is expertise gewenst. De specialisten van Wagenborg Nedlift komen graag langs om de situatie te bekijken. Zij onderzoeken de technische haalbaarheid van de verschillende opties en werken de meest optimale en veiligste oplossing voor uw project tot in de puntjes uit.
 • Externe factoren en kosten zoals vergunningen, wegafzettingen en verkeersmaatregelen.

Offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen via nedlift@wagenborg.com. Vermeld in uw aanvraag de volgende gegevens:

 • Werklocatie (plaats en type locatie: fabrieksterrein, bouwplaats, openbare weg, anderszins);
 • Soort werkzaamheden (wat voor type hijslast/ materialen);
 • Geplande uitvoeringsdatum;
 • Informatie over de op werklocatie geldende regelgeving t.a.v. vergunningen, maximaal toegestane gronddrukken, benodigde terreinvoorzieningen, etc.;
 • Tekeningen van de te hijsen items en de werklocatie;
 • Overige relevante informatie en contactgegevens.

 

In de offerte (die u doorgaans binnen enkele dagen ontvangt) vindt u gespecificeerde kosten voor de huur van de mobiele kraan en voor eventueel aanvullende werkzaamheden, zoals het aanvragen van een vergunning en/of het opstellen van een wegafzetting.

mobiele kraan huren
mobiele kraan huren

Mobiele kraan met machinist huren

Bij Wagenborg Nedlift kunt u een mobiele kraan huren met een vakkundige machinist. Onze machinisten kennen de fijne kneepjes van het vak. Ze hebben een gedegen opleiding gevolgd en hebben veel ervaring met uiteenlopende werkzaamheden. Zo verzekeren wij u ervan dat uw project veilig, vakkundig en efficiënt uitgevoerd wordt.

 

De machinist bekijkt en controleert de beschikbare informatie voordat hij/zij op de werklocatie arriveert. Welke hijslast moet er gehesen worden? Wat zijn de omstandigheden? De ondergrond? Zijn er terreinvoorzieningen nodig? (Werk)vergunningen en wegafzettingen? En is er een hijstekening/hijsschets gemaakt? Zo komen onze machinisten goed voorbereid aan op de werklocatie en zorgen ze voor een veilig uitvoering van de werkzaamheden.

 

De machinisten van Wagenborg Nedlift zijn 24/7 inzetbaar. Voor de avonden, nachten en weekenden geldt een onregelmatigheidstoeslag. Wilt u een kraan met machinist huren voor een langere aaneengesloten periode? Neem dan contact op met onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

De juiste mobiele kraan makkelijk en snel online huren

Bepaal snel een eenvoudig via de kraanzoeker van WagenborgOnline welke mobiele kraan geschikt is voor uw hijswerkzaamheden. Kies de gewenste datum en tijd en wij plannen uw mobiele kraan in. Komt u er niet uit? Dan kunt u natuurlijk u ook altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

Scan de QR-code om WagenborgOnline te gebruiken of ga direct naar WagenborgOnline via deze link.

mobiele kraan huren

Zo werkt WagenborgOnline

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact