Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Moderne en diverse materieelvloot

  • Jaarlijks gekeurd en gecertificeerd

  • Flexibel inzetbaar

Kraan met machinist huren

Als u een kraan wilt huren met een machinist, is Wagenborg Nedlift is u graag van dienst! Of het nu gaat om een korte inzet of een groot constructieproject, bij ons vindt u de kraan met machinist die u nodig heeft. We beschikken over een ultramoderne vloot mobiele telescoopkranen die, samen met onze vakkundige machinisten, flexibel inzetbaar is. Al onze kranen zijn compleet voorzien van gekeurde en gecertificeerde hijsmaterialen. Kortom: alles wat nodig is om van uw project een succes te maken! Huur vandaag nog een kraan met machinist voor uw project bij Wagenborg Nedlift.

 

 

Voorbereiding van de machinisten bij kraanverhuur

Bij het huren van een kraan met een machinist kunt u rekenen op een uitstekende voorbereiding. Het werk van de machinist begint al voordat aankomst op de werklocatie. Eerst bekijkt en controleert de machinist de beschikbare informatie over de hijswerkzaamheden. Zoals bijvoorbeeld de hijslast die gehesen moet worden en de omstandigheden waaronder gehesen wordt. Ook de ondergrond, eventuele terreinvoorzieningen (zoals rijplaten of draglineschotten), (werk)vergunningen, wegafzettingen en hijsplan worden door de kraanmachinist bestudeerd. Als u een kraan met machinist huurt bij Wagenborg Nedlift mag u uitgaan van een uitstekende voorbereiding.

 

Hijskraan met machinist huren op locatie

Zodra de machinist op locatie aankomt, neemt hij contact op met de op locatie aanwezige verantwoordelijke. Vervolgens kan het hijswerk beginnen. De machinist is verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van hijswerkzaamheden. Hij zorgt er dus voor dat de kraan veilig opgesteld staat, dat er veilige werkomstandigheden zijn rondom de kraan. Ook zorgt de machinist ervoor dat de communicatie over de hijswerkzaamheden (met bijvoorbeeld degene die de hijslasten aanslaat) duidelijk verloopt. Bij het huren van een hijskraan met machinist bij ons bent u verzekerd van professionele expertise op locatie.

Kraan met machinist huren
kraan met machinist

Flexibel inzetbaar

Bij ons kunt u onze hijskranen met ervaren machinisten 24/7 inhuren. Voor de avonden, nachten en weekenden geldt een onregelmatigheidstoeslag. Wilt u een kraan met machinist huren voor een langere aaneengesloten periode? Ook dat kan, onze kranen zijn flexibel inzetbaar. We beschikken over:

Neem contact op met onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over kraan met machinist huren?

Wagenborg Nedlift is uw specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport. Heeft u interesse in het huren van onze kranen met vakkundige machinisten? Neem dan contact met ons op. Ons team van hijsexperts kan u precies vertellen welke kraan u nodig heeft voor uw project en wat de kosten zijn.

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact