Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Moderne en diverse materieelvloot
  • Jaarlijks gekeurd en gecertificeerd
  • Flexibel inzetbaar

Kraanverhuur met een machinist

Als u een mobiele telescoopkraan wilt huren, is Wagenborg Nedlift is u graag van dienst! Of het nu gaat om een korte inzet of een groot constructieproject, bij ons vindt u de kraan die u nodig heeft. We beschikken over een ultramoderne vloot mobiele telescoopkranen die, samen met onze vakkundige machinisten, flexibel inzetbaar is. Al onze kranen zijn compleet voorzien van gekeurde en gecertificeerde hijsmaterialen. Kortom: alles wat nodig is om van uw project een succes te maken!

 

 

Voorbereiding van de machinisten bij kraanverhuur

Het werk van de machinist begint al voordat aankomst op de werklocatie. Eerst bekijkt en controleert de machinist de beschikbare informatie over de hijswerkzaamheden. Zoals bijvoorbeeld de hijslast die gehesen moet worden en de omstandigheden waaronder gehesen wordt. Ook de ondergrond, eventuele terreinvoorzieningen (zoals rijplaten of draglineschotten), (werk)vergunningen, wegafzettingen en hijsplan worden door de kraanmachinist bestudeerd. Als u een kraan met machinist huurt bij Wagenborg Nedlift mag u uitgaan van een uitstekende voorbereiding.

 

Machinist op locatie

Zodra de machinist op locatie aankomt, neemt hij contact op locatie aanwezige verantwoordelijke. Vervolgens kan het hijswerk beginnen. De machinist is verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van hijswerkzaamheden. Hij zorgt er dus voor dat de kraan veilig opgesteld staat, dat er veilige werkomstandigheden zijn rondom de kraan. Ook zorgt de machinist ervoor dat de communicatie over de hijswerkzaamheden (met bijvoorbeeld degene die de hijslasten aanslaat) duidelijk verloopt.

Kraan met machinist huren
kraan met machinist

Flexibel inzetbaar

Onze machinisten zijn 24/7 inzetbaar. Voor de avonden, nachten en weekenden geldt een onregelmatigheidstoeslag. Wilt u een kraan met machinist huren voor een langere aaneengesloten periode? Ook dat kan, onze kranen zijn flexibel inzetbaar. We beschikken over:

Neem contact op met onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?

Wagenborg Nedlift is uw specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport. Heeft u interesse in het huren van onze kranen met vakkundige machinisten? Neem dan contact met ons op. Ons team van hijsexperts kan u precies vertellen welke kraan u nodig heeft voor uw project en wat de kosten zijn.

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen
TopconditieCreated with Sketch.
Modern materieel 
HijsmateriaalCreated with Sketch.
Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal
Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Laatste nieuws

Volg ons op LinkeIn!
19 januari 2023 Positief resultaat audit Safety Culture Ladder

Positief resultaat audit Safety Culture Ladder. Jaarlijks voert Aboma een audit uit om te toetsen of het veiligheidsgedrag nog voldoet aan de eisen die de Veiligheidsladder aan een bedrijf stelt. We zijn opnieuw met vlag en wimpel geslaagd voor Trede 3.

Lees meer

09 januari 2023 Spoorbrug Blankenfelde op rolletjes

In Berlijn vindt een grootschalig vernieuwingsproject plaats van de Dresdner Bahn, één van de belangrijkste spoorverbindingen in Berlijn. Het bruggenteam van Wagenborg Nedlift was erbij!

Lees meer

14 november 2022 Extreme precisie en uitgekiende logistiek voor Hywind Tampen

Zo’n 140 kilometer buiten de Noorse kust wordt een uniek drijvend windpark gerealiseerd: het Hywind Tampen Floating Offshore Windfarm project. Elf drijvende windmolens, die tezamen 88 MW aan stroom opwekken, zullen de vijf offshore olieplatforms van Snorre en Gullfaks van stroom gaan voorzien.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact