Elektrische kranen huren?

Welke elektrische kraan past bij uw project?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Elektrische kraan huren

Bent u op zoek naar een elektrisch in te zetten kraan? Wagenborg Nedlift beschikt over diverse elektrische compactkranen en mobiele torenkranen die ook elektrisch inzetbaar zijn.

 

Elektrische kranen zijn zeer efficiënt, omdat ze geen brandstof verbruiken en dus geen uitlaatgassen produceren. Dit maakt ze geschikt voor werkzaamheden in gesloten ruimtes of in stedelijke gebieden, waar de luchtkwaliteit van belang is.

Daarnaast beperken elektrische kranen geluidsoverlast, waardoor ze minder overlast veroorzaken voor omwonenden. Dit komt van pas als u werkzaamheden wilt uitvoeren in woonwijken of in de buurt van andere gebouwen.

Elektrische kraan huren
Elektrische minikraan

Vermogen van elektrische kranen

Elektrische kranen zijn ook zeer krachtig en daardoor uiterst geschikt voor het verplaatsen van zware lasten. Bovendien zijn ze wendbaar waardoor ze geschikt zijn voor werkzaamheden op krappe bouwplaatsen of in beperkte ruimtes. Ons aanbod kranen is in te zetten in diverse sectoren:

Kiezen van een elektrische kraan

Als u op zoek bent naar een elektrische kraan om te huren, dan is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke werkzaamheden en de ruimte waarbinnen de kraan moet werken. Zo kunt u de juiste elektrische kraan selecteren die aan al uw eisen voldoet. Wij bieden verschillende (toren)kranen en minikranen aan die elektrisch inzetbaar zijn. Wilt u een elektrische kraan huren? Dan bouwen wij graag samen met u aan een duurzame toekomst!

Meer informatie?

Wilt u een elektrische kraan huren? Bekijk de verschillende kranen op onze website of neem contact met ons op. Uitdagend project of probleem? Onze engineers vinden een passende oplossing voor elke hijsklus. Wagenborg Nedlift helpt u graag verder.

 

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Laatste nieuws

Volg ons ook op LinkedIn!

06 juni 2024 Best Practice Guide for SPMT's

“Wij zijn dankbaar voor de uitzonderlijke steun die wij van de ESTA-leden hebben gekregen” (www.estaeurope.eu)

Lees meer

01 mei 2024 Toekomstige trucktechnici werken met gesponsorde Wagenborg truck

Terwijl studenten Reinder, Mica, Gijs, Rik en Daan vrijdagmiddag nog de laatste hand aan de cross truck legden, werden ze verrast door nóg een truck. Een zogenoemde trekker in dit geval. Wagenborg Nedlift leverde aan ROC van Twente, locatie de Sumpel, een rode DAF XF 105 met slechts 200.000 kilometer op de teller. ‘Da’s een hele mooie,’ laten de trucktechnici van de toekomst weten.

Lees meer

26 april 2024 Winnaar van een ESTA award 2024 categorie SPMT

Wagenborg Nedlift winnaar ESTA award 2024 in de categorie SPMT! Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ESTA awards hebben we dit jaar een award gewonnen in de categorie SPMT voor het transport van 2 enorme bullets in Geleen! Telkens weer bedenken onze medewerkers bijzondere maatwerkoplossingen voor uitdagende hijs- en transportklussen. We zijn dan ook enorm trots op deze blijk van waardering waarmee onze vakkundige collega’s in de spotlight worden gezet! Projectleider Arjan Bossers nam de award namens het team in ontvangst.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact