Elektrische kranen huren?

Welke elektrische kraan past bij uw project?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Elektrische kraan huren

Bent u op zoek naar een elektrisch in te zetten kraan? Wagenborg Nedlift beschikt over diverse elektrische compactkranen en mobiele torenkranen die ook elektrisch inzetbaar zijn.

 

Elektrische kranen zijn zeer efficiënt, omdat ze geen brandstof verbruiken en dus geen uitlaatgassen produceren. Dit maakt ze geschikt voor werkzaamheden in gesloten ruimtes of in stedelijke gebieden, waar de luchtkwaliteit van belang is.

Daarnaast beperken elektrische kranen geluidsoverlast, waardoor ze minder overlast veroorzaken voor omwonenden. Dit komt van pas als u werkzaamheden wilt uitvoeren in woonwijken of in de buurt van andere gebouwen.

Elektrische kraan huren
Elektrische minikraan

Vermogen van elektrische kranen

Elektrische kranen zijn ook zeer krachtig en daardoor uiterst geschikt voor het verplaatsen van zware lasten. Bovendien zijn ze wendbaar waardoor ze geschikt zijn voor werkzaamheden op krappe bouwplaatsen of in beperkte ruimtes. Ons aanbod kranen is in te zetten in diverse sectoren:

Kiezen van een elektrische kraan

Als u op zoek bent naar een elektrische kraan om te huren, dan is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke werkzaamheden en de ruimte waarbinnen de kraan moet werken. Zo kunt u de juiste elektrische kraan selecteren die aan al uw eisen voldoet. Wij bieden verschillende (toren)kranen en minikranen aan die elektrisch inzetbaar zijn. Wilt u een elektrische kraan huren? Dan bouwen wij graag samen met u aan een duurzame toekomst!

Meer informatie?

Wilt u een elektrische kraan huren? Bekijk de verschillende kranen op onze website of neem contact met ons op. Uitdagend project of probleem? Onze engineers vinden een passende oplossing voor elke hijsklus. Wagenborg Nedlift helpt u graag verder.

 

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Laatste nieuws

Volg ons ook op LinkedIn!

22 mei 2023 Transformatoren op transport

In Duitsland wordt, net als in Nederland, druk gewerkt aan de uitbreiding van het elektriciteitsnetwerk. Dit is een gevolg van de toenemende vraag naar elektriciteit in combinatie met een groeiend aanbod aan duurzaam opgewekte energie uit (offshore) wind en zon. Voor deze uitbreidingsprojecten zijn soms zware transformatoren nodig. En dat levert weer mooie uitdagingen op voor het trafo-team van Wagenborg Nedlift!

Lees meer

04 mei 2023 Bijzondere brugverplaatsing in Berlijn

In de buurt van Berlijn voerde het bruggenteam van Wagenborg Nedlift een bijzondere operatie uit: de Fahlenbergbrücke werd daar via een uitgekiende vijzel- en vaaroperatie 100 meter verplaatst.

Lees meer

20 maart 2023 Wagenborg Nedlift breidt uit met extra kniktelescoopkraan

Flexibel inzetbaar, sterk en veelzijdig: voor de kniktelescoopkranen van Wagenborg Nedlift geldt het allemaal. Reden temeer om de vloot uit te breiden met nóg zo’n alleskunner. Vorige week rolde er dus een gloednieuwe Volvo FH met 92tm Palfinger PK92002SH het terrein in Groningen op.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact