Rupskranen - efficiënt voor langere inzet!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Rupskraan verhuur

Voor langdurige projecten of zwaar hijswerk is de inzet van een rupskraan interessant. Wagenborg Nedlift beschikt over rupskranen van 180 tot 750 ton en meer. Alle kranen zijn voorzien van een complete configuratie met jib en superlift. 

De vakkundige en ervaren machinisten van Wagenborg Nedlift kennen de mogelijkheden van de rupskranen op hun duimpje, waardoor er efficiënt én veilig gewerkt wordt. 

Rupskranen zijn beschikbaar voor verhuur en worden ook ingezet bij turnkey heavy-lift projecten.

Rupskraan huren
Rupskraan

Rupskraan huren bij Wagenborg Nedlift

Rupskranen zijn onmisbaar op bouwplaatsen. Een rupskraan is een zware machine die gebruikt wordt voor het verplaatsen van zware lasten op bouwplaatsen. Deze is uitgerust met een lange arm en een hijskraan die de lasten op kan tillen en verplaatsen. De rupskraan staat op rupsbanden, waardoor de machine goed manoeuvreerbaar is en op oneffen terrein kan werken.

Met een vloot van 100 gekeurde en gecertificeerde kranen is er altijd een geschikte kraan voor uw project. Bekijk het totaal aanbod kranen.

Engineering bij hijsklussen

Bent u naast het huren van een rupskraan ook op zoek naar advies bij een lastig vraagstuk? Onze engineers gaan de uitdaging graag aan. Met hun expertise en ervaring bieden zij altijd een passende oplossing. Ongeacht de sector waarin u opereert:

 

Meer weten?

Bent u op zoek naar een rupskraan verhuurder? Met ons diverse aanbod rupskranen hebben wij een oplossing voor iedere hijsklus. Bekijk onze verhuurvloot of neem contact met ons op.

De juiste rupskraan voor uw project

180 tons rupskraan

Sennebogen 180 tons rupskraan

download file

350 tons rupskraan

Demag 350 tons rupskraan

download file

400 tons rupskraan

Liebherr 400 tons rupskraan

download file

750 tons rupskraan

Liebherr 750 tons rupskraan

download file

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over rupskranen?

Meer weten over rupskranen?

Neem contact op met

Laatste nieuws

Volg ons ook op LinkedIn!

22 mei 2023 Transformatoren op transport

In Duitsland wordt, net als in Nederland, druk gewerkt aan de uitbreiding van het elektriciteitsnetwerk. Dit is een gevolg van de toenemende vraag naar elektriciteit in combinatie met een groeiend aanbod aan duurzaam opgewekte energie uit (offshore) wind en zon. Voor deze uitbreidingsprojecten zijn soms zware transformatoren nodig. En dat levert weer mooie uitdagingen op voor het trafo-team van Wagenborg Nedlift!

Lees meer

04 mei 2023 Bijzondere brugverplaatsing in Berlijn

In de buurt van Berlijn voerde het bruggenteam van Wagenborg Nedlift een bijzondere operatie uit: de Fahlenbergbrücke werd daar via een uitgekiende vijzel- en vaaroperatie 100 meter verplaatst.

Lees meer

20 maart 2023 Wagenborg Nedlift breidt uit met extra kniktelescoopkraan

Flexibel inzetbaar, sterk en veelzijdig: voor de kniktelescoopkranen van Wagenborg Nedlift geldt het allemaal. Reden temeer om de vloot uit te breiden met nóg zo’n alleskunner. Vorige week rolde er dus een gloednieuwe Volvo FH met 92tm Palfinger PK92002SH het terrein in Groningen op.

Lees meer

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact