Geen brug te ver voor Wagenborg Nedlift

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Deskundig en ervaren
  • Over land én water
  • Veilig en efficiënt

Geen brug te ver

Infra-projecten kennen bijzondere uitdagingen op het gebied van zwaar transport en hijswerk. Want hoe kan een brug van honderden tonnen over een kanaal geplaatst worden? Of een onderdoorgang op z’n plek gezet worden in een korte buitendienststelling van het spoor? En hoe komt een brugdek door een smal kanaaltje op zijn bestemming?

Voor u zijn dit uitzonderlijke en lastige vraagstukken, voor onze specialisten is het een uitdaging die ze graag aangaan. Met hun expertise en ervaring op gebied van transport en plaatsen van allerlei soorten infra-constructies onder verschillende omstandigheden bieden zij u een unieke en efficiënte oplossing aan voor úw transportvraagstuk. Altijd betrouwbaar, altijd veilig.

Waarom klanten voor ons kiezen

Podiumbrücke Bocholt - brug van verleden naar toekomst

In oktober 2018 voerde Wagenborg Nedlift een indrukwekkende operatie uit in Bocholt (Duitsland): transport, positioneren en plaatsen van de 47 meter lange Podiumbrücke. Een project waarin Wagenborg Nedlift veel verschillende disciplines en kwaliteiten combineerde om deze brug van verleden naar toekomst succesvol en veilig te installeren.

Lees meer

Bijzonder brugtransport

Het brugdek van de brug in Gramsbergen (Overijssel, Nederland) over het kanaal Almelo - De Haandrik moest vervangen worden omdat het oude brugdek technisch in slechte staat verkeerde. Het nieuwe brugdek werd van staal gemaakt om een lange levensduur te garanderen.

Lees meer

A gateway to the east

Kirkenes is bij uitstek geschikt voor het observeren van het noorderlicht. Ongeacht deze trekpleister voelt deze markante Noorse locatie als een eindbestemming; het einde van een lang traject voor zowel wegen als veerboten. Toch staat Kirkenes, gelegen op slechts 10 kilometer van Rusland, bekend als de ‘poort naar het oosten’. Renovatie van de bestaande E105 is gericht op het vergemakkelijken van handel en samenwerking tussen buurlanden. Onderdeel van deze upgrade is de bouw van de Bøkfjord-brug; de 120 meter lange stalen boogbrug over de Noorse fjorden, die Noorwegen en Rusland met elkaar verbindt. Een complexe logistieke uitdaging om te overwinnen voor Wagenborg!

Lees meer

Een selectie uit onze infra projecten

Bekijk hier onze brochure infra!

Onze diensten in de infra sector

Lees meer over onze mogelijkheden in de infrasector

download file

Laatste nieuws

02 juli 2020 500 tonner in actie bij het UMCG in Groningen

Afgelopen zaterdag heeft Wagenborg Nedlift in opdracht van Medicomzes haar 500 tons mobiele kraan voorzien van 90 meter beweegbare hulpgiek ingezet bij het UMCG in Groningen, om in totaal tien brugdelen op 96 meter vlucht op het dak van het ziekenhuis te hijsen. Deze delen vormen samen een maar liefst 60 meter lange brug.

Lees meer

29 juni 2020 Twee gloednieuwe Palfinger kniktelescoopkranen voor Wagenborg Nedlift!

Afgelopen vrijdag: een feestelijk moment voor Wagenborg Nedlift en Palfinger Nederland. De sleutels van de eerste twee gloednieuwe kniktelescoopkranen zijn overhandigd. Later volgt nog een nummer drie. Het gaat om het type Palfinger PK 92002-SH.

Lees meer

22 juni 2020 Emmerbaggermolen in de haak

Op donderdag 4 juni heeft Wagenborg Nedlift de laatste kolengestookte emmerbaggermolen in Nederland ‘Vooruit’ uit de museumhaven op het parkeerterrein van het Nederlands Stoommachinemuseum in Medemblik gehesen, voor grootschalig onderhoud aan de molen.

Lees meer

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact