Geen brug te ver voor Wagenborg Nedlift

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Deskundig en ervaren
  • Over land én water
  • Veilig en efficiënt

Geen brug te ver

Infra-projecten kennen bijzondere uitdagingen op het gebied van zwaar transport en hijswerk. Want hoe kan een brug van honderden tonnen over een kanaal geplaatst worden? Of een onderdoorgang op z’n plek gezet worden in een korte buitendienststelling van het spoor? En hoe komt een brugdek door een smal kanaaltje op zijn bestemming?

Voor u zijn dit uitzonderlijke en lastige vraagstukken, voor onze specialisten is het een uitdaging die ze graag aangaan. Met hun expertise en ervaring op gebied van transport en plaatsen van allerlei soorten infra-constructies onder verschillende omstandigheden bieden zij u een unieke en efficiënte oplossing aan voor úw transportvraagstuk. Altijd betrouwbaar, altijd veilig.

Waarom klanten voor ons kiezen

Podiumbrücke Bocholt - brug van verleden naar toekomst

In oktober 2018 voerde Wagenborg Nedlift een indrukwekkende operatie uit in Bocholt (Duitsland): transport, positioneren en plaatsen van de 47 meter lange Podiumbrücke. Een project waarin Wagenborg Nedlift veel verschillende disciplines en kwaliteiten combineerde om deze brug van verleden naar toekomst succesvol en veilig te installeren.

Lees meer

A gateway to the east

Kirkenes is bij uitstek geschikt voor het observeren van het noorderlicht. Ongeacht deze trekpleister voelt deze markante Noorse locatie als een eindbestemming; het einde van een lang traject voor zowel wegen als veerboten. Toch staat Kirkenes, gelegen op slechts 10 kilometer van Rusland, bekend als de ‘poort naar het oosten’. Renovatie van de bestaande E105 is gericht op het vergemakkelijken van handel en samenwerking tussen buurlanden. Onderdeel van deze upgrade is de bouw van de Bøkfjord-brug; de 120 meter lange stalen boogbrug over de Noorse fjorden, die Noorwegen en Rusland met elkaar verbindt. Een complexe logistieke uitdaging om te overwinnen voor Wagenborg!

Lees meer

Sluis Eefde

In januari 2012 viel bij de sluis in het pittoreske dorpje Eefde (NL) een sluisdeur met een gewicht van 90 ton naar beneden. De enige toegang vanaf de IJssel naar het Twentekanaal werd zo gestremd en 40 binnenvaartschepen konden het Twentekanaal niet meer verlaten. Een groot probleem voor de binnenvaart en de verladers in de regio Twente, die hun lading niet meer konden verschepen.

Lees meer

Een selectie uit onze infra projecten

Bekijk hier onze brochure infra!

Onze diensten in de infra sector

Lees meer over onze mogelijkheden in de infrasector

download file

Laatste nieuws

19 maart 2020 Maatregelen Wagenborg Nedlift – coronavirus

Onze overheid heeft recentelijk diverse drastische maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden. Hierbij informeren wij u over de geldende maatregelen die wij als Wagenborg Nedlift hanteren, naast het volgen van de richtlijnen van het RIVM.

Lees meer

09 maart 2020 Berging gastank bij Sögel succesvol verlopen

Afgelopen donderdag is de gekantelde opslagtank bij Sögel met succes geborgen. Voor het uithijsen van de tank hebben we, naast twee hulpkranen, een 500 en 700 tons mobiele kraan ingezet.

Lees meer

27 februari 2020 Onze nieuwste 100% elektrische compactkraan: de Hoeflon C30e!

Graag stellen we u voor aan onze allernieuwste en 100% elektrische compactkraan: de Hoeflon C30e! Een extreem veelzijdige en compacte ‘pick and carry’ kraan die een tal van oplossingen biedt. Ideaal voor het hijsen op krappe locaties of binnen.

Lees meer

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact