Hijskraan huren?

Bij Wagenborg Nedlift hebben we een passende hijskraan voor iedere klus! Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hijskraan huren bij Wagenborg Nedlift

Wilt u een hijskraan huren? Wagenborg Nedlift is specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport en biedt onder andere hijskraanverhuur aan. Wij beschikken over modern materieel in topconditie, waaronder een gevarieerde vloot van meer dan 100 gekeurde en gecertificeerde hijskranen. De hijskranen in onze vloot variëren van grote kranen zoals mobiele torenkranen tot aan minikranen voor het werken in kleinere ruimtes.

Afhankelijk van de benodigde hijskracht leveren wij al kranen vanaf een hijsvermogen van 4 ton tot wel 750 ton. Wij verhuren naast hijskranen ook ondersteunend materieel zoals rijplaten. Zo hebben wij een volledige en passende oplossing voor iedere klus!

 

Onze vestigingen bevinden zich in de regio’s Noord (Groningen, Delfzijl, Eemshaven, Emmen, Schoonebeek en Meppel), Oost (Hengelo) en Zuid (Geleen) en in Duitsland (Hörstel-Dreierwalde). Vanuit deze vestigingen bedienen wij klanten in de Benelux en Duitsland.

Hijskraan

De juiste hijskraan huren voor uw project

Welk type hijskraan wilt u huren voor uw project? Wagenborg Nedlift heeft verschillende typen beschikbaar. Van mini hijskranen tot mobiele hijskranen (telescoop), mobiele torenkranen, rupskranen en knik-telescoopkranen. Bekijk via WagenborgOnline eenvoudig welke hijskraan geschikt is voor uw project.

 

Wilt u een hijskraan huren en heeft u een lastig vraagstuk? Onze engineers hebben veel ervaring met hijswerkzaamheden. Zij helpen u graag om een passende oplossing te vinden en adviseren u graag welke hijskraan u het beste kunt huren.

Hijskraan huren kosten

De kosten van het huren van een hijskraan variëren van het type hijskraan dat benodigd is voor uw klus en de duur van de verhuur. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden zodat u het juiste materieel heeft voor uw project. Hierdoor betaalt u nooit te veel en werkt u zo efficiënt mogelijk. Bent u benieuwd naar de prijzen van het huren van een hijskraan?

 

Neem direct contact met ons op!

Hijskraan huren kosten

Elektrische hijskraan huren

Wilt u uw hijsklus emissieloos uitvoeren en/of geluidsoverlast beperken? Wij zijn continu op zoek naar oplossingen om de uitstoot van (bouw)projecten te verminderen. Alle hijskranen uit onze vloot zijn dan ook voorzien van de nieuwste en schoonste dieselmotoren.

 

Maar het is ook mogelijk om een elektrische hijskraan te huren. Zo bouwen we samen aan een duurzame toekomst!

Makkelijk en snel online een hijskraan huren

WagenborgOnline is een handige tool waarmee u de juiste kraan voor uw project kunt bepalen en aanvragen. Via de kraanzoeker geeft u aan wat het gewicht is van het te hijsen object, welke hulpmiddelen u nodig heeft,  wat de hijsafstand is, wat de hoogte van de onderkant haak tot het maaiveld in meters is en of er obstakels op de hijsroute zijn. Op basis van deze gegevens wordt aangegeven welke hijskraan geschikt is voor uw werkzaamheden.

 

Weet u al welke hijskraan u nodig heeft? Vraag dan direct een hijskraan aan. U vult de gewenste datum en tijd in, bevestigt uw aanvraag en de kraan wordt door ons ingepland!

 

Scan de QR-code om WagenborgOnline te gebruiken of ga direct naar WagenborgOnline via deze link.

Zo werkt WagenborgOnline

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact