Gemak dient de mens met WagenborgOnline!
11 juni 2021
WagenborgOnline

Gemak dient de mens met WagenborgOnline!

Jan Brandriet, uitvoerder bij Goossen Te Pas Bouw, is al 34 jaar werkzaam bij dit toonaangevende bouwbedrijf uit het oosten van het land. Hij heeft de meest uiteenlopende projecten op zijn naam staan en is met recht een oude rot in het vak. Maar dat betekent niet dat hij trends en nieuwe vindingen aan zich voorbij laat gaan. Integendeel, Jan is één van de eerste gebruikers van WagenborgOnline, de nieuwe online tool van Wagenborg Nedlift waarmee je handig en snel online een kraan kunt huren.

Vooruitstrevende stap

“Toen Wagenborg Nedlift me vroeg om mee te doen met de pilot voor WagenborgOnline heb ik direct ja gezegd”, zo vertelt Jan. “Ik was nieuwsgierig naar deze nieuwe ontwikkeling waarbij je eenvoudig online een kraan kunt huren met je mobieltje. Dit is een vooruitstrevende stap van Wagenborg Nedlift, die als eerste in de sector deze mogelijkheid aanbiedt en zich daarmee goed voorbereidt op de toekomst”.

24/7 online een kraan huren

“Ik doe al heel lang zaken met Wagenborg Nedlift en het contact met de kraanplanning in Hengelo is prima. Eén belletje en alles wordt goed geregeld. Toch is het wel handig om via WagenborgOnline een kraan te huren en dat doe ik daarom heel vaak. Met een paar klikken selecteer ik de juiste kraan voor mijn werkzaamheden en reserveer ik die voor de gewenste datum of periode. Via mijn account heb ik handig overzicht over eerder gehuurde kranen en kan ik makkelijk een herhaalbestelling doen. Met WagenborgOnline kan ik op ieder moment van de dag een kraan huren en dat is nog weleens handig als je hele dag op de bouw bezig bent.”

Juiste kraan bepalen

“Zelf weet ik precies welke kraan ik nodig heb voor de werkzaamheden op mijn projecten, maar voor collega’s die minder ervaring hebben biedt WagenborgOnline handige mogelijkheden om de juiste kraan te bepalen. Daarvoor vul je gegevens in over onder andere het gewicht van de last en de hijsafstand. WagenborgOnline toont dan een selectie van geschikte kranen die het werk kunnen uitvoeren. Vervolgens huur je direct de juiste kraan,” licht Jan toe.

“Of ik WagenborgOnline kan aanbevelen? Ja zeker!"

"Binnen Goossen Te Pas heb ik al een aantal collega’s gewezen op deze nieuwe online tool van Wagenborg Nedlift. Dat een oude rot zoals ik ermee werkt zegt al voldoende over het gemak van WagenborgOnline”, zo besluit Jan lachend.

WagenborgOnline

WagenborgOnline is de nieuwe online tool van Wagenborg Nedlift. Met WagenborgOnline kun je snel en eenvoudig bepalen welke kraan er nodig is én die huren op de gewenste dag en tijd.

 

Meer weten? Installeer WagenborgOnline via de QR code, www.wagenborgonline.com of kijk op de webpage van WagenborgOnline.

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact