Maatregelen Wagenborg Nedlift – coronavirus
19 maart 2020

Maatregelen Wagenborg Nedlift – coronavirus

Onze overheid heeft recentelijk diverse drastische maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden. Hierbij informeren wij u over de geldende maatregelen die wij als Wagenborg Nedlift hanteren, naast het volgen van de richtlijnen van het RIVM.

Praktische informatie

  • Onze kantoren zijn geopend, maar onze medewerkers werken deels in shifts vanuit kantoor en deels vanuit huis.
  • Bijeenkomsten en vergaderingen zijn afgelast of vinden plaats op een digitaal platform of telefonisch.
  • Tot in ieder geval 6 april ontvangen wij geen externe partijen op kantoor indien dit niet noodzakelijk is en beperken wij afspraken buiten de deur. Uiteraard zijn onze specialisten u telefonisch en per e-mail graag van dienst.

Werken op locatie

  • Indien medewerkers van Wagenborg Nedlift werkzaamheden uitvoeren op externe locaties, dan volgen zij naast de richtlijnen van het RIVM, de op locatie geldende instructies en maatregelen.

In geval van besmetting

  • Indien één van onze medewerkers, of iemand in zijn/haar omgeving besmet blijkt te zijn met het coronavirus wordt hier direct melding van gemaakt en wordt dit direct opgevolgd.
  • Indien u (als externe partij) besmet blijkt te zijn met het coronavirus (of iemand in uw directie omgeving) en u hebt onlangs contact gehad met één van onze medewerkers en/of een bezoek gebracht aan één van onze vestigingen, dan vragen wij u ons hierover te informeren.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus nauwlettend en baseren hierop de komende periode onze maatregelen. Zoals aangegeven vormen de richtlijnen van het RIVM onze basis. Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact