Nieuw! Wagenborg Online – de handigste tool om 24/7 een kraan te huren
08 april 2021
WagenborgOnline

Nieuw! Wagenborg Online – de handigste tool om 24/7 een kraan te huren

Wagenborg Nedlift introduceert een unieke en compleet nieuwe mogelijkheid om kranen te huren: Wagenborg Online. Wagenborg Online is een handige online tool waarmee gebruikers de juiste kraan voor hun project kunnen bepalen én deze direct kunnen huren. Een webwinkel voor kraanverhuur dus.

Eenvoudig en snel

WagenborgOnline werkt eenvoudig en snel. Allereerst vult de gebruiker enkele basisgegevens voor de hijsklus in, zoals het gewicht van de hijslast en de hijsafstand. WagenborgOnline selecteert op basis hiervan de juiste kraan, die vervolgens direct ingehuurd kan worden op de gewenste datum en tijd. Handig en efficiënt!

Handig herhaalbestellingen doen

Met WagenborgOnline kan de gebruiker ook eenvoudig eerdere bestellingen inzien, herhaalbestellingen doen en gebruik maken van handige extra opties.

 

WagenborgOnline is dus onmisbaar voor iedereen die weleens een kraan huurt!

Zo werkt WagenborgOnline

Unieke primeur

Voor de kraanverhuurmarkt is WagenborgOnline een unieke primeur. Wagenborg Nedlift speelt met deze handige online tool in op digitale trends en de vraag van haar klanten om eenvoudig en op elk moment van de dag een huuropdracht te kunnen plaatsen.  

WagenborgOnline downloaden kan via de QR-code of  www.wagenborgonline.com.

 

Voor meer informatie: bekijk de speciale webpagina of bel 088 0505100.

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact