Wagenborg Nedlift sluit aan bij KYP Project
20 januari 2022
WagenborgOnline

Wagenborg Nedlift sluit aan bij KYP Project

Het doel van KYP, dat staat voor Keep Your Promise, is om bedrijven hun afspraken makkelijker te laten nakomen. Doordat de planning online staat, hebben uitvoerders, werkvoorbereiders en projectmanagers altijd dezelfde versie voor zich. Vanaf vandaag is het mogelijk om, naast bouwmaterialen, ook kraandiensten in te kopen via KYP Project.

Kraan bestellen via KYP Project

Via het planbord van KYP Project zijn meerdere leveranciers aangesloten. Vanaf nu is het mogelijk om direct via een taak in de planning een kraan te bestellen via de WagenborgOnline bestelapp. De inkoper ontvangt per mail een bevestiging van de bestelling en in KYP is direct zichtbaar dat de taak is afgerond.

 

Meer uitleg over de koppeling tussen KYP Project en WagenborgOnline is te vinden op de website van KYP Project. Hieronder staat een instructiefilmpje.

 

WagenborgOnline

WagenborgOnline is een online tool van Wagenborg Nedlift. De tool helpt je snel en eenvoudig te bepalen welke kraan nodig is voor een klus. Daarnaast kan er direct een reservering op de gewenste dag en tijd gemaakt worden.

 

Meer weten? Scan onderstaande QR-code om WagenborgOnline te installeren of ga naar www.wagenborgonline.com

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact