“WagenborgOnline maakt mijn werk makkelijker!”
29 april 2021
WagenborgOnline

“WagenborgOnline maakt mijn werk makkelijker!”

WagenborgOnline

“Als vaste klant van Wagenborg Nedlift bestel ik elke week meerdere kranen voor mijn bouwprojecten”, zegt Jan Lankamp, uitvoerder bij Ter Steege Bouw Vastgoed in Rijssen. “In het verleden stuurde ik een mailtje naar de planning in Hengelo, nu geef ik mijn opdrachten direct door via WagenborgOnline. Zo hoef ik geen mailtjes meer terug te zoeken en staan mijn opdrachten overzichtelijk op een rijtje in WagenborgOnline. Dat is erg handig,” aldus Jan.

Eenvoudig kraan bepalen

“Met WagenborgOnline kan ik ook eenvoudig zelf bepalen welke kraan ik nodig heb voor de werkzaamheden op mijn project en zie ik snel welk type kraan ik vorige keer heb gehuurd voor vergelijkbare werkzaamheden. Dat scheelt me tijd en zoekwerk,” geeft Jan aan.

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

“WagenborgOnline is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, het wijst zich vanzelf. Met een paar klikken maak ik een huuropdracht aan en deze wordt direct bevestigd vanuit Wagenborg Nedlift, dat is erg handig. Zo weet ik dat de kraan voor mijn klus ingepland staat en dat geeft me zekerheid." 

"Ik raad WagenborgOnline dan ook zeker aan!”, zo besluit Jan.

WagenborgOnline

WagenborgOnline is de nieuwe online tool van Wagenborg Nedlift. Met WagenborgOnline kun je snel en eenvoudig bepalen welke kraan er nodig is én die huren op de gewenste dag en tijd.

 

Meer weten? Installeer WagenborgOnline via de QR code, www.wagenborgonline.com of kijk op de webpage van WagenborgOnline.

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact