Telekraan huren van Wagenborg Nedlift

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Moderne en diverse materieelvloot

  • Jaarlijks gekeurd en gecertificeerd

  • Flexibel inzetbaar

Telekraan huren

Heeft u een eenvoudige hijsklus en zoekt u naar een betrouwbare partner met het juiste materieel? Bij Wagenborg Nedlift kunt u eenvoudig een telekraan huren. Met onze uitgebreide vloot van telekranen kunnen wij altijd een geschikte oplossing bieden voor een efficiënte en veilige hijsklus. Of het nu gaat om het tillen van zware lasten, het nauwkeurig plaatsen van constructies op moeilijk bereikbare locaties, langdurige inzet of het aangaan van andere uitdagingen, onze veelzijdige telekraan zijn geschikt voor diverse projecten. Wagenborg Nedlift is namelijk niet voor niets specialist in verticaal transport.

Telekraan huren

Onze telekranen

Bij Wagenborg Nedlift beschikken we over een ultramoderne vloot van telekranen die volledig kan worden afgestemd op uw behoeften. U kunt bij ons telekranen huren variërend in grootte en draagvermogen, met capaciteiten van 40 tot 700 ton. Binnen onze vloot hebben we betrouwbare kwaliteitsmerken, waaronder Liebherr, Tadano, Demag, Faun en Grove. 

Telekraan huren bij Wagenborg Nedlift

Wanneer u een telekraan wilt huren, heeft Wagenborg Nedlift de juiste aanpak voor uw project. Of het nu gaat om een complex project met een gevarieerde inzet van materieel of om een overzichtelijk project met de inzet van slechts één telekraan. Neem contact met ons op voor het huren van een telekraan, en onze specialisten zullen uw project met u door bespreken. Zo kunnen we bepalen welk materieel het beste bij uw project past. Indien wenselijk, kan een specialist van Wagenborg Nedlift uw projectlocatie bezoeken om de omstandigheden in kaart te brengen. Zo weet u zeker dat uw hijsklus veilig en vakkundig wordt uitgevoerd.

Makkelijk en snel online een telekraan huren

WagenborgOnline is een handige online tool om de juiste kraan te bepalen voor uw project en deze bij ons aan te vragen. Met een paar klikken vult u de basisgegevens voor uw hijswerkzaamheden in en maakt u een keuze uit de geselecteerde kranen. Vul de gewenste datum en tijd in, bevestig uw aanvraag en uw kraan wordt door ons ingepland!

 

Toch op zoek naar een andere kraan? Bekijk dan op KRAANVERHUUR WAGENBORG NEDLIFT al onze kraanverhuurmogelijkheden.

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact