Op zoek naar een kraanverhuurbedrijf? Kies voor de expertise en ervaring van Wagenborg Nedlift

Welke kraan past bij uw project?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Kraan huren in Eemshaven?

Wilt u een professionele kraan huren om materieel horizontaal of verticaal mee te verplaatsen in omgeving Eemshaven? Wagenborg Nedlift is uw specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport. Onze kranen zijn geschikt voor verschillende projecten en sectoren. Wij bieden oplossingen in de sectoren:

 

 

 

mobiele kraan eemshaven
kraanverhuur eemshaven

Of u nu een brug van honderden tonnen over een kanaal wilt plaatsen, een nieuwe hoogspanningsmast wilt monteren of hijswerkzaamheden uit wilt voeren bij onderhoud of nieuwbouw: Wagenborg Nedlift biedt de oplossing waarnaar u op zoek bent. 

 

Heeft u ook hulp bij zwaar transport nodig? Of wilt u een engineer mee laten kijken naar uw vraagstuk? Daarin kunnen wij voorzien. Met ruim 150 jaar ervaring hebben wij al veel succesvolle projecten afgerond.

Welk type kraan past bij uw project?

Op het gebied van kraanverhuur kunt u bij ons terecht voor: 

Ook beschikken wij over diverse elektrische compactkranen en elektrische mobiele torenkranen. Zo kunt u uw werkzaamheden emissieloos uitvoeren en geluidsoverlast beperken.

kraanverhuur eemshaven
kraanverhuur eemshaven

Een kraan huren in Eemshaven

Waar in Nederland uw bedrijf zich ook bevindt of waar uw project ook plaatsvindt, Wagenborg Nedlift kan in vrijwel alle aanvragen op het gebied van kraanverhuur voorzien. Zo ook in Eemshaven en omstreken.

Wagenborg Nedlift onderscheidt zich als de hoogwaardige en proactieve dienstverlener door veilige en duurzamere oplossingen te bieden. We zien het als onze plicht naar de maatschappij om maximaal bij te dragen aan een leefbare wereld. Dit doen we door te investeren in duurzaam materieel. Wilt u meer informatie over kraanverhuur in Eemshaven? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u en uw project kunnen betekenen. Wij zijn u graag van dienst!

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact