Kraanverhuur bij Wagenborg Nedlift: moderne en gevarieerde vloot van meer dan 100 gekeurde en gecertificeerde kranen!

Welke kraan past bij uw project?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Wagenborg Nedlift kraanverhuur in Hengelo.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u een professionele kraan in omgeving Hengelo huren voor het  horizontaal en/of verticaal verplaatsen van materieel? Wagenborg Nedlift is uw specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport en biedt onder andere kraanverhuur aan. Met een vloot van meer dan 100 gekeurde en gecertificeerde kranen is er altijd een geschikte kraan voor uw project, ongeacht de sector waarin u opereert:

 

kraan huren hengelo
kraanverhuur hengelo

 

Heeft u een lastig vraagstuk met betrekking tot zwaar transport en/of hijswerk? Onze engineers gaan de uitdaging graag aan. Dankzij meer dan 150 jaar ervaring hebben we inmiddels een enorm track record aan succesvol afgeronde projecten. Met deze schat aan ervaring en kennis vinden onze engineers altijd de beste oplossingen en denken ze proactief met u mee. Wagenborg Nedlift verzekert u van de beste service en kwaliteit.  

 

Welk type kraan past bij uw project?

Wij bezitten een up-to-date materieelvloot in zwaar transport en hijswerk die flexibel inzetbaar is. Op het gebied van kraanverhuur in Hengelo kunt u bij ons terecht voor:

Ook beschikken wij over diverse elektrische compactkranen en elektrische mobiele torenkranen. Zo kunt u uw werkzaamheden emissieloos uitvoeren en geluidsoverlast beperken.

elektrische kraan huren hengelo
kraanverhuurbedrijf hengelo

Kraanverhuur in Hengelo en omstreken

Wagenborg Nedlift verhuurt kranen in heel Nederland. Zo ook in Hengelo. Bekijk de verschillende kranen op onze website. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies over onze kranen in Hengelo? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij kennen de mogelijkheden van de verschillende kranen op hun duimpje en kunnen u goed adviseren.

 

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact