Op zoek naar een kraanverhuurbedrijf? Kies voor de expertise en ervaring van Wagenborg Nedlift

Welke kraan past bij uw project?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Kraanverhuur in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een kraanverhuurbedrijf in omgeving Hoogeveen? Wagenborg Nedlift is uw specialist in het verplaatsen van horizontaal, verticaal en zwaar transport. Wij beschikken over een uitgebreide en moderne materieelvloot op het gebied van kranen. Wij opereren in verschillende sectoren:

 

 

kraan huren Hoogeveen
minikraan huren hoogeveen

Dus of u nu een brug van honderden tonnen over een kanaal wilt plaatsen, een nieuwe hoogspanningsmast wilt monteren of hijswerkzaamheden uit wilt voeren bij onderhoud of nieuwbouw: Wagenborg Nedlift biedt de oplossing waarnaar u op zoek bent. Kraanverhuur is hier een onderdeel van.

 

Heeft u ook zwaar transport nodig? Of wilt u een engineer mee laten kijken naar uw vraagstuk? Ook daarin kunnen wij voorzien. Wij bieden een scala aan oplossingen op het gebied van kraanwerkzaamheden.

 

Een moderne en diverse vloot kranen

Op het gebied van kraanverhuur hebben wij in Hoogeveen een diverse vloot aan kranen. Wagenborg Nedlift beschikt op het gebied van kraanverhuur over:

Wij zijn proactief op zoek naar oplossingen om de uitstoot door (bouw)projecten te verminderen. Onze kranen zijn dan ook voorzien van de nieuwste en schoonste dieselmotoren. Daarnaast beschikken wij over verschillende (toren)kranen en minikranen die elektrisch inzetbaar zijn.

 

Zo bouwen wij samen met u aan een duurzame toekomst!

elektrische kraan huren hoogeveen
kraanverhuurbedrijf hoogeveen

Kraanverhuur in Hoogeveen en omstreken

Wagenborg Nedlift verhuurt kranen in heel Nederland. Zo ook in Hoogeveen. Bekijk de verschillende kranen op onze website.

 

Wagenborg Nedlift bouwt aan duurzame relaties met klanten en partners in binnen- en buitenland. Hierdoor zijn wij in staat om unieke, veilige en duurzame oplossingen te bieden op het gebied van hijswerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij kennen de mogelijkheden van de verschillende kranen op hun duimpje en kunnen u goed adviseren. 

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact