Op zoek naar een kraanverhuurbedrijf? Kies voor de expertise en ervaring van Wagenborg Nedlift

Welke kraan past bij uw project?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Kraanverhuur Rijssen

 

Een (mini)kraan huren in Rijssen? Wagenborg Nedlift beschikt over een up-to-date materieelvloot in zwaar transport en hijswerk die flexibel inzetbaar is. Met vakkundige bemanning. Met gekeurde en gecertificeerde hijsmaterialen. Met alles wat er nodig is om uw project tot een succes te maken! Onze kranen zijn gebruiksvriendelijk en zeer geschikt voor diverse projecten en sectoren. Wij bieden oplossingen in de volgende marktsegmenten:

mobiele kraan Rijssen
kraanverhuur rijssen

Of u nu een brug van honderden tonnen over een kanaal wilt plaatsen, een nieuwe hoogspanningsmast wilt monteren of hijswerkzaamheden uit wilt voeren bij onderhoud of nieuwbouw: Wagenborg Nedlift biedt de oplossing waar u naar op zoek bent. Kraanverhuur is hier een onderdeel van.

 

Heeft u hulp bij zwaar transport nodig? Of wilt u een engineer mee laten kijken naar uw vraagstuk? Ook daarin kunnen wij voorzien. In ons kenniscentrum gaan onze engineers aan de slag om een passende oplossing voor uw project te vinden.

Een geschikte kraan voor elk project

Wagenborg Nedlift is u op het gebied van kraanverhuur van dienst met:

Wilt u uw werkzaamheden emissieloos uitvoeren en/of geluidsoverlast beperken? Wij bieden verschillende (toren)kranen en minikranen aan die elektrisch inzetbaar zijn. Zo bouwen wij samen met u aan een duurzame toekomst!

elektrische kraan rijssen
kraanverhuur rijssen

Kraanverhuur in Rijssen

Bent u op zoek naar kraanverhuur in Rijssen? Met onze uitgebreide vloot modern materieel hebben wij een oplossing voor iedere hijsklus!

 

Verken de mogelijkheden van de verschillende kranen op onze website of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact