Een kraan voor iedere klus: kraanverhuur Wagenborg Nedlift

Welke kraan past bij uw project?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Op zoek naar een kraanverhuurbedrijf in Rotterdam?

 

 

Als u op zoek bent naar een kraanverhuurder in Rotterdam, bent u bij Wagenborg Nedlift op de juiste plek. Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw project tot een succes te maken. Wij beschikken over modern materieel in topconditie, waaronder een vloot van meer dan 100 gekeurde en gecertificeerde kranen en een groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal. 

kraanbedrijf rotterdam
kraanbedrijf rotterdam

Naast kraanverhuur kunt u ook bij ons terecht voor uitgebreide hijsoplossingen. Heeft u een lastig vraagstuk? Dan helpen onze engineers u graag om de oplossing te vinden, ongeacht het veld waarin u opereert. Wij bieden kranen en oplossingen binnen diverse sectoren:

Een moderne en diverse vloot kranen

Welk type kraan past bij uw project? Wagenborg Nedlift beschikt op het gebied van kraanverhuur over:

Wij zijn proactief op zoek naar oplossingen om de uitstoot door (bouw)projecten te verminderen. Onze kranen zijn dan ook voorzien van de nieuwste en schoonste dieselmotoren. Daarnaast beschikken wij over verschillende (toren)kranen en minikranen die elektrisch inzetbaar zijn. Deze elektrische kranen zijn beter voor het milieu en zorgen daarnaast voor vrijwel geen geluidsoverlast. Zo bouwen wij samen met u aan een duurzame toekomst!

elektrische kraan huren rotterdam
kraan huren rotterdam

Kraanverhuur in Rotterdam

Bent u op zoek naar kraanverhuur in Rotterdam? Met onze uitgebreide vloot modern materieel hebben wij een oplossing voor iedere hijsklus! Verken de mogelijkheden van de verschillende kranen op onze website.

 

Wagenborg Nedlift bouwt aan duurzame relaties met klanten en partners in binnen- en buitenland. Hierdoor zijn wij in staat om unieke, veilige en duurzame oplossingen te bieden op het gebied van hijswerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met ons team. Wij zijn u graag van dienst!

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact