Machineverhuizing: van projectmanagement tot montage

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Vakmanschap en ervaring

  • Totaaloplossingen voor machineverhuizing

  • Veilig en efficiënt!

Uw projectpartner in machineverhuizing van/naar Delfzijl

Wij laten uw machineverhuizing van of naar Delfzijl zo snel en efficiënt mogelijk verlopen. Of u nu een enkele machine naar uw huidige productielocatie wilt verhuizen of een complete fabriek verplaatst naar het buitenland.

 

Wagenborg Nedlift is uw complete projectpartner en begeleidt de machineverhuizing van begin tot eind. Elke situatie is anders en vraagt om een individuele oplossing, afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. Onze specialisten kennen de fijne kneepjes van het vak en zorgen voor een succesvolle afronding van uw machineverhuizing!

Machineverhuizing
machineverhuizing

Machineverhuizing: een uitdagende klus!

Machineverhuizing is een vak apart. Onze experts hebben jarenlange ervaring en krijgen met de juiste combinatie van technieken uw machines snel, efficiënt en veilig op de juiste plek. Zo is uw productielocatie zo snel mogelijk weer operationeel.

 

De technieken die gebruikt kunnen worden zijn vijzelen en sleeën, hijsen met bijvoorbeeld minikranen, zwaar transport en alternatieve verplaatsingstechnieken zoals hefsystemen.

 

Veiligheid speelt een belangrijke rol bij een machineverhuizing. Onze experts brengen de risico’s in kaart en beperken deze tot een minimum.

Advies over een machineverhuizing van/naar Delfzijl

Heeft u behoefte aan advies voor een machineverhuizing van of naar Delfzijl? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Wagenborg Nedlift biedt om uw machineverhuizing succesvol af te ronden. Verken de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op. Wij zijn u graag van dienst!

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Bijzondere projecten machineverhuizing Wagenborg Nedlift

Een van de vele projecten op het gebied van machineverhuizing was de plaatsing van een nieuwe installatie in de contactzwavelzuurfabriek in Geleen. Wagenborg Nedlift heeft hiervoor engineeringsdiensten, hijswerkzaamheden, sleden/vijzelen en rigging werkzaamheden uitgevoerd.  Er werden maar liefst 5 grote onderdelen geplaatst met behulp van een 500 tons mobiele kraan en sledesysteem. Een deel van de onderdelen is via een ‘hijsgat’, dat speciaal voor dit project gemaakt is, de hal in gehesen. Daarna zijn de onderdelen in de juiste richting gemanoeuvreerd met een sledeoperatie en op fundatie gezet met behulp van vijzels.

 

 

De bouw van Wildlands Adventure Zoo in Emmen was een heel bijzonder project. Wagenborg Nedlift heeft hijs- en transportwerkzaamheden verricht. Waaronder het plaatsen van de spanten van de jungle dome, het transporteren en plaatsen van de inrichtingselementen voor de jungle dome en het transporteren van treinwagons uit het Duitse Großauheim Hanau. De combinaties van 29 meter lang, 3,30 meter breed en 4,30 meter hoog werden onder begeleiding naar Nederland gebracht. Een wel heel bijzondere machineverhuizing!

  

Werken op de vierkante centimeter - de montagespecialisten aan het werk!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact