Wagenborg Nedlift is uw complete projectpartner in machineverhuizing

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Vakmanschap en ervaring

  • Totaaloplossingen voor machineverhuizing

  • Veilig en efficiënt!

Machineverhuizing van/naar Twente

Of u nu een enkele machine, een complete productielijn of zelfs een complete fabriek wilt verhuizen van of naar Twente, Wagenborg Nedlift is uw projectpartner in machineverhuizing.

 

Wij begeleiden het project en voeren de machineverhuizing van begin tot eind uit. Van projectmanagement tot montage. Hiermee bieden wij een totaaloplossing die afgestemd is op uw specifieke situatie en wensen.

 

Zo zorgen wij voor een succesvolle afronding van uw machineverhuizing!

Machineverhuizing
machineverhuizing

Machineverhuizing: een vak apart!

Een machineverhuizing is een uitdagende klus en een vak apart waarbij veel disciplines samenkomen. Er moet rekening gehouden worden met veel factoren en de verhuizing moet snel en efficiënt uitgevoerd worden zodat uw productielocatie zo snel mogelijk weer operationeel is.

 

De experts van Wagenborg Nedlift hebben jarenlange ervaring en weten welke combinatie van technieken toegepast moet worden voor het beste resultaat. Met behulp van vijzelen en sleeën, hijsen met bijvoorbeeld minikranen, zwaar transport en alternatieve verplaatsingstechnieken zoals hefsystemen krijgen zij uw machines op de juiste plek.

 

Veiligheid speelt daarbij uiteraard  een belangrijke rol. De experts van Wagenborg Nedlift hebben oog voor mogelijke  risico’s  en beperken deze tot een minimum.

Advies over een machineverhuizing van/naar Twente

Heeft u behoefte aan advies voor een machineverhuizing van of naar Hengelo? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Wagenborg Nedlift biedt om uw machineverhuizing succesvol af te ronden. Verken de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op. Wij zijn u graag van dienst!

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Bijzondere projecten machineverhuizing Wagenborg Nedlift

Een van de vele projecten op het gebied van machineverhuizing was de plaatsing van een nieuwe installatie in de contactzwavelzuurfabriek in Geleen. Wagenborg Nedlift heeft hiervoor engineeringsdiensten, hijswerkzaamheden, sleden/vijzelen en rigging werkzaamheden uitgevoerd.  Er werden maar liefst 5 grote onderdelen geplaatst met behulp van een 500 tons mobiele kraan en sledesysteem. Een deel van de onderdelen is via een ‘hijsgat’, dat speciaal voor dit project gemaakt is, de hal in gehesen. Daarna zijn de onderdelen in de juiste richting gemanoeuvreerd met een sledeoperatie en op fundatie gezet met behulp van vijzels.

 

 

De bouw van Wildlands Adventure Zoo in Emmen was een heel bijzonder project. Wagenborg Nedlift heeft hijs- en transportwerkzaamheden verricht. Waaronder het plaatsen van de spanten van de jungle dome, het transporteren en plaatsen van de inrichtingselementen voor de jungle dome en het transporteren van treinwagons uit het Duitse Großauheim Hanau. De combinaties van 29 meter lang, 3,30 meter breed en 4,30 meter hoog werden onder begeleiding naar Nederland gebracht. Een wel heel bijzondere machineverhuizing!

  

Werken op de vierkante centimeter - de montagespecialisten aan het werk!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact