Vakkundig zwaar transport van A naar B huren

Wat kunnen we voor u betekenen? 

  • Modern en divers zwaar transportmaterieel

  • Vakkundige en ervaren operators

  • Veiligheid voorop

Zwaar transport uitdaging?

Horizontaal en verticaal zwaar transport is één van de expertises van Wagenborg Nedlift. Dankzij onze jarenlange ervaring met uitdagende projecten kunnen wij ook u helpen uw project veilig en efficiënt uit te voeren.

 

Van het transporteren van zware lasten over de weg, het sleden of vijzelen van een fabrieksinstallatie tot engineering en projectmanagement: onze ervaren medewerkers kunnen iedere uitdaging aan!

Zwaar transport door Wagenborg Nedlift

Wagenborg Nedlift in een notendop

ExpertiseCreated with Sketch.

operators met veel expertise

Lading transportCreated with Sketch.

ladingen tot ca. 2500 ton

werkgebied zwaar transport: geheel Europa

SPMTCreated with Sketch.

conventionele trailers, SPMTs, autolaadkranen én meer

Onze werkwijze

Sign of Solutions, dat is waar Wagenborg voor staat. Dit geldt ook voor de diensten die we leveren op het gebied van zwaar transport. Wij denken in oplossingen. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg: ‘kan niet’ kennen wij niet. Hoe ingewikkeld uw project ook is, wij helpen u graag het succesvol uit te voeren. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit uiteraard voorop. Wij werken daarom met gekwalificeerd materieel, dat zorgvuldig onderhouden wordt en voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen.

Zwaar transport bij Wagenborg Nedlift - ook in úw regio!

Ook in úw regio biedt Wagenborg Nedlift u graag zwaar transportoplossingen aan.

 

Is uw regio niet vermeld? Neem dan contact met ons op, we bieden u graag een passende oplossing voor uw project!

Zwaar transport voor elk project!

Voor ieder project, hoe uitdagend ook, bieden wij een geschikte oplossing. Voor de uitvoering van zwaar transport projecten heeft Wagenborg Nedlift tal van uitvoeringsmogelijkheden. Een greep uit het materieel dat wij inzetten tijdens zwaar transport projecten:

 

Uiteraard denken wij als Wagenborg Nedlift bij het voorbereiden en uitvoeren van een zwaar transport project graag met u mee. Zwaar transport projecten vragen in veel gevallen om maatwerkoplossingen. Onze totaaloplossingen inclusief hijsoplossingen, werkvoorbereiding, engineering of montage bieden hiervoor uitkomst. 

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact