Kraan verhuurprijzen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kraan huren bij Wagenborg Nedlift

Wilt u een kraan huren en bent u benieuwd naar de kraan verhuurprijzen? Neem dan contact op met onze accountmanagers! Zij kunnen u precies vertellen welke kraan u nodig heeft voor uw project en wat de kosten zijn. Op onze website vindt u geen indicatie van de kraan verhuurprijzen. De kosten voor het huren van een kraan zijn namelijk van te veel factoren afhankelijk om een goede indicatie te kunnen geven. Onze specialisten spreken graag uw specifieke project met u door en voorzien u van advies en een offerte op maat.

Hijskraan
kraan verhuurprijzen

Factoren die van invloed zijn op kraan verhuurprijzen

De kraan verhuurprijzen worden bepaald door een groot aantal factoren, waaronder:

 • De hijscapaciteit (tonnage) van de kraan;
 • Het gekozen type kraan en de gekozen uitvoering (configuratie) van de kraan;
 • De kosten voor mobilisatie en demobilisatie (aan- en afvoer) van de kraan;
 • (Extra) hijsmiddelen, hijsmaterialen en andere voorzieningen die benodigd zijn voor de hijsklus;
 • Wat er bij het hijsproject benodigd is op gebied van werkvoorbereiding, engineering en de inzet van (extra) personeel;
 • Externe factoren en kosten zoals vergunningen, wegafzettingen, verkeersmaatregelen, etc.

Offerte kosten kraan huren

Wilt u een offerte ontvangen? Neem contact op met onze accountmanagers via nedlift@wagenborg.com voor een indicatie van de kosten voor het huren van een kraan.

 

Vermeld in uw aanvraag de volgende gegevens:

 • Werklocatie (plaats en type locatie: fabrieksterrein, bouwplaats, openbare weg, anderszins);
 • Soort werkzaamheden (type hijslast/materialen);
 • Geplande uitvoeringsdatum;
 • Informatie over de op de werklocatie geldende regelgeving t.a.v. vergunningen, maximaal toegestane gronddrukken, benodigde terreinvoorzieningen etc.;
 • Tekeningen van de te hijsen items en de werklocatie;
 • Overige relevante informatie en contactgegevens.

 

In onze offertes worden alle prijzen duidelijk gespecificeerd. Niet alleen de kraan verhuurprijzen maar ook de prijzen voor eventuele aanvullende werkzaamheden, zoals (het aanvragen van) een vergunning en/of het opstellen van een wegafzetting.

kraan verhuurprijzen
kraan verhuurprijzen

Wat kost een kraan met machinist?

Bij Wagenborg Nedlift huurt u een kraan met vakkundige machinist. De machinisten van Wagenborg Nedlift beschikken over een gedegen opleiding en hebben veel ervaring met allerlei soorten werkzaamheden. Ze kennen de fijne kneepjes van het vak én de ins en outs van ‘hun’ kraan. Zo bent u ervan verzekerd dat uw hijsproject veilig, vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd.

 

Het werk van de machinist begint al voordat hij/zij op de werklocatie arriveert. Hij/zij bekijkt en controleert de beschikbare informatie over de hijswerkzaamheden, zoals wat voor hijslast er gehesen moet worden en de omstandigheden waaronder gehesen wordt. Maar ook de ondergrond, eventuele terreinvoorzieningen (zoals rijplaten of draglineschotten), van toepassing zijnde (werk)vergunningen, wegafzettingen en de eventueel gemaakte hijstekening of hijsschets.

 

Bij aankomst op de werklocatie is de machinist dus goed voorbereid. Na overleg met de op locatie aanwezige verantwoordelijke kan het werk beginnen. De machinist is verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van hijswerkzaamheden en zorgt er dus voor dat de kraan veilig opgesteld staat, dat er veilige werkomstandigheden zijn rondom de kraan en dat de communicatie over de hijswerkzaamheden (met bijvoorbeeld degene die de hijslasten aanslaat) duidelijk verloopt.

 

Onze machinisten zijn 24/7 inzetbaar. Voor de avonden, nachten en weekenden geldt een onregelmatigheidstoeslag. Wilt u een kraan met machinist huren voor een langere aaneengesloten periode? Neem dan contact op met onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

De juiste kraan huren

Welk type kraan wilt u huren voor uw project? Wagenborg Nedlift heeft verschillende typen beschikbaar. Van minikranen tot mobiele telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen en knik-telescoopkranen.

 

Wilt u een kraan huren en heeft u een lastig vraagstuk? Onze engineers hebben veel ervaring met hijswerkzaamheden. Ongeacht of u opereert in de sector infra, energie & wind, scheepsbouw, industrie & petrochemie, bouw, olie & gas, voeding of telecom branche. Zij helpen u graag om een passende oplossing te vinden.

kraan verhuurprijzen

Makkelijk en snel online een hijskraan huren

Via WagenborgOnline kunt u gemakkelijk en snel online een kraan huren. U kiest de gewenste kraan, datum en tijd en wij plannen uw kraan in. Weet u nog niet precies welke kraan u nodig heeft voor uw project? Vul dan een aantal basisgegevens in in de kraanzoeker. Zo bepaalt u snel en eenvoudig welke kraan geschikt is voor uw werkzaamheden. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies. Wij denken graag met u mee!

 

Scan de QR-code om WagenborgOnline te gebruiken of ga direct naar WagenborgOnline via deze link.

kraan verhuurprijzen

Zo werkt WagenborgOnline

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact