Mobiele telescoopkraan verhuurprijzen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mobiele telescoopkraan huren bij Wagenborg Nedlift

 

Bent u benieuwd naar de prijs voor het huren van een mobiele telescoopkraan? Neem contact op met onze accountmanagers via nedlift@wagenborg.com. Zij kunnen u precies vertellen welk type mobiele telescoopkraan u nodig heeft en in welke uitvoering (configuratie).

 

Natuurlijk ontvangt u van hen een duidelijk gespecificeerde offerte waarin ook gerelateerde werkzaamheden voor uw project zijn meegenomen, zoals bijvoorbeeld een vergunning of terreinvoorzieningen zoals rijplaten.

 

Vermeld de volgende gegevens in uw offerteaanvraag:

 • Werklocatie (plaats en type locatie);
 • Werkzaamheden (type hijslast/materialen);
 • Uitvoeringsdatum;
 • Informatie over de op de werklocatie geldende regelgeving t.a.v. vergunningen, maximaal toegestane gronddrukken, benodigde terreinvoorzieningen etc.;
 • Tekeningen van de te hijsen items en de werklocatie;
 • Overige relevante informatie en contactgegevens.
Hijskraan
mobiele telescoopkraan huren

Factoren die van invloed zijn op de huurprijs

De prijs voor het huren van een mobiele telescoopkraan is onder andere van de volgende factoren afhankelijk:

 • De gewenste hijscapaciteit (tonnage) van de mobiele telescoopkraan. Dit wordt bepaald op basis van het gewicht van de te hijsen last, de afstand waarop de hijslast gehesen moet worden, de hijshoogte (hoogte waarop de hijslast geplaatst moet worden), eventuele obstakels waar overheen gehesen moet worden (zoals bijvoorbeeld een gebouw of een leidingbrug) en de locatie waar de kraan opgesteld moet worden.
 • De gekozen uitvoering (configuratie) van de mobiele telescoopkraan. Zo kan bijvoorbeeld de hoeveelheid ballast variëren en kan de mast van de kraan verlengd worden met een extra vaste of beweegbare jib.
 • De kosten voor mobilisatie en demobilisatie (aan- en afvoer) van de mobiele telescoopkraan en bijbehorende benodigdheden zoals extra ballast, jibdelen of hijsmaterialen.
 • Eventuele (extra) hijsmiddelen, hijsmaterialen en andere voorzieningen. Dit betreft bijvoorbeeld speciaal hijsgereedschap zoals een vloerenklem of blokkenklem, maar ook extra hijsstroppen of een evenaar of uithouder. Daarnaast kunnen extra terreinvoorzieningen nodig zijn, zoals rijplaten of draglineschotten.
 • Werkvoorbereiding, engineering en de inzet van (extra) personeel. Is het nog niet duidelijk welke kraan u nodig heeft? Zijn de hijswerkzaamheden complex doordat er over een gebouw gehesen moet worden? Is niet duidelijk waar de kraan precies kan staan? Of wordt er met twee kranen tegelijk gehesen? In deze en alle andere gevallen waarbij expertise gewenst is, komen de specialisten van Wagenborg Nedlift graag langs om de situatie te bekijken. Met hun kundige en geoefende oog brengen ze de omstandigheden in kaart waaronder de hijswerkzaamheden gaan plaatsvinden. Daarbij kijken ze niet alleen naar de in te zetten kraan of kranen maar ook naar de terreinvoorzieningen, mogelijk van toepassing zijnde vergunningen, veilige werkomstandigheden en interactie met andere partijen op het (bouw)project. Deze en andere factoren worden meegenomen in de overwegingen om een bepaalde hijsoplossing aan te bieden. De werkvoorbereiders kunnen daarbij rekenen op de ondersteuning van vakbekwame engineers. Zij onderzoeken de technische haalbaarheid van de verschillende opties en werken de meest optimale en veiligste oplossing voor uw hijsproject tot in de puntjes uit.
 • Externe factoren en kosten zoals vergunningen, wegafzettingen, verkeersmaatregelen, etc. Hijswerkzaamheden vinden steeds vaker plaats op locaties waar aanvullende eisen of regelgeving geldt. Dit kan een fabrieksterrein zijn of een openbare locatie. Voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden kan daarom een vergunning van een lokale overheid benodigd zijn. Om de veiligheid van omstanders en passerend verkeer te waarborgen kunnen verkeersmaatregelen genomen worden zoals wegafzettingen, de inzet van verkeersregelaars en dergelijke.
mobiele telescoopkraan huren

Makkelijk en snel online een mobiele telescoopkraan huren

Via WagenborgOnline kunt u gemakkelijk en snel online een mobiele telescoopkraan huren. U kiest de gewenste kraan, datum en tijd en wij plannen uw mobiele telescoopkraan in. Weet u nog niet precies welke kraan u nodig heeft voor uw project? Vul dan een aantal basisgegevens in in de kraanzoeker. Zo bepaalt u snel en eenvoudig welke kraan geschikt is voor uw werkzaamheden. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies. 

 

Scan de QR-code om WagenborgOnline te gebruiken of ga direct naar WagenborgOnline via deze link.

mobiele telescoopkraan huren

Zo werkt WagenborgOnline

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact