Eerste nieuwe Liebherr MK 73-3.1 van Wagenborg Nedlift gearriveerd
30 augustus 2021

Eerste nieuwe Liebherr MK 73-3.1 van Wagenborg Nedlift gearriveerd

De eerste van de twee nieuwe Liebherr MK 73-3.1 torenkranen van Wagenborg Nedlift is afgelopen vrijdag opgeleverd! Deze compacte kraan met grote reikwijdte vormt een prachtige aanvulling op de vloot van Wagenborg Nedlift

Compact

De nieuwe MK 73-3.1 is de kleinste uit de serie mobiele torenkranen van Liebherr. Deze 3-assige wagen heeft een totale lengte van 13,8 meter, een breedte van 2,75 meter en een hoogte van 4 meter. Hiermee is deze nieuwste aanwinst onderweg erg wendbaar. Daarnaast is de opbouwtijd erg beperkt en daarmee snel klaar voor gebruik.

Slechts één motor

De kraan beschikt slechts over één motor: hierdoor is de kraan zuinig in te zetten. Daarnaast beschikt de kraan over een ECO-modus. 

Elektrisch in te zetten

Net als diverse andere kranen van Wagenborg Nedlift is ook de nieuwe Liebherr MK 73-3.1 elektrisch in te zetten. Zo kunnen hijswerkzaamheden op de bouwlocatie emissieloos worden uitgevoerd.

Meer lezen over deze nieuwste aanwinst van Wagenborg Nedlift? Klik dan hier. De tweede nieuwe Liebherr van hetzelfde type wordt naar verwachting opgeleverd in november dit jaar.

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact