Nieuw schuifrecord voor Wagenborg Nedlift!
27 november 2020

Nieuw schuifrecord voor Wagenborg Nedlift!

Afgelopen weekend heeft het team sledespecialisten van Wagenborg Nedlift een 2000(!) ton wegend spoorviaduct voor de B481n in Münster op zijn plek geschoven.

2000 tons kolos

Het spoorviaduct is naast de spoorlijn voorgebouwd. Tijdens een korte buitendienststelling van het spoor is de kolos door de sledespecialisten van Wagenborg Nedlift op zijn definitieve plek geschoven over een afstand van 45 meter.

45 meter is ver...

Tot op het laatste moment was het spannend of de werkzaamheden binnen het tijdvak van de buitendienststelling afgerond konden worden. De civiele werkzaamheden liepen vertraging op, waardoor ook de voortgang van de slede-operatie in het gedrang kwam. Dan is 2000 ton verplaatsen over 45 meter toch nog best ver….

Teamwork!

Gelukkig was het team van Wagenborg Nedlift niet voor één gat te vangen. Met de nodige extra inzet, oplossingsgerichte werkwijze en flexibele houding van de betrokken medewerkers op de projectlocatie én achter de schermen kregen de Nedlift manschappen het voor elkaar om de vertraging tot een minimum te beperken.

 

Wederom een mooi staaltje vakmanschap en samenwerking met een goed eindresultaat voor dit recordproject!

Bekijk hier de projectfoto's!

Ringweg Münster

Het nieuwe spoorviaduct is onderdeel van het uitgebreide wegenproject Ringweg Zuid-Oost / Süd-Ost-Umgehung. 

Meer informatie over dit project: Süd-Ost-Umgehung Münster

 

Meer weten? Check deze pagina's!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact