Nieuwe aanwinst voor Wagenborg Nedlift!
07 december 2020

Nieuwe aanwinst voor Wagenborg Nedlift!

Het is zover! De nieuwe 450 tons mobiele kraan voor Wagenborg Nedlift is gearriveerd op de vestiging van Wagenborg Nedlift in Hengelo.

Ultramoderne 450 tonner

Deze nieuwe krachtpatser van het type LTM1450-8.1 met 450 ton hijscapaciteit is het nieuwste model in deze klasse van de Duitse fabrikant Liebherr.  

Nieuwste techniek

De kraan is voorzien van de nieuwste technieken, zoals VarioBallast®. Hiermee is het mogelijk om de radius van de ballast te variëren, al naar gelang de beschikbare opstelruimte en de te hijsen last. Ook beschikt de nieuwe kraan over VarioBase®, variabele afstempeling waarmee veilig hijsen op elke opstellocatie mogelijk is. Met behulp van de €COmode worden zowel geluidsoverlast als brandstofverbruik beperkt.

Trotse machinisten

De trotse machinisten van de nieuwe krachtpatser, Jacob van der Linden en Niek Datema, namen de sleutels op gepaste afstand in ontvangst van Patrick de Jong van Liebherr Nederland, in bijzijn van planner Rico Hogenkamp. 

Veilige oplossingen

Met deze investering speelt Wagenborg Nedlift in op de groeiende markt voor complex en zwaar hijswerk in de infrasector en industrie in de Benelux en Duitsland. Wagenborg Nedlift’s specialisten ontwikkelen veilige en efficiënte oplossingen voor allerlei uitdagende transport- en hijsprojecten.

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact