Primeur in vijzeltechniek voor Wagenborg Nedlift!
07 mei 2021

Primeur in vijzeltechniek voor Wagenborg Nedlift!

De verf van het pas in gebruik genomen 2400 tons computergestuurde vijzelsysteem is nog niet droog, of Wagenborg Nedlift presenteert alweer een nieuwe primeur op het gebied van vijzeltechniek!

Cube Jack System

Deze week werd bekend dat Wagenborg Nedlift als eerste vijzelspecialist in Nederland het nieuwe Enerpac Cube Jack System in gebruik gaat nemen. Bij het Cube Jack System wordt gebruik gemaakt van vijzelelementen in plaats van balken.

 

Anders dan bij een conventionele vijzeloperatie wordt er bij het Cube Jack System van onderop gewerkt. Medewerkers kunnen bij een vijzeloperatie dus veilig op de grond blijven staan en hoeven niet op hoogte te werken.

Veiligheid en stabiliteit

Het veelvuldig sjouwen van zware balken behoort met het nieuwe systeem ook tot het verleden want het Cube Jack System werkt met standaard elementen die op een eenvoudige manier in de vijzelset worden geplaatst. Deze vijzelelementen zijn tijdens het vijzelen geborgd, wat de veiligheid en stabiliteit ten goede komt.

De vijzelspecialisten van Wagenborg Nedlift zullen het nieuwe Cube Jack System inzetten voor lasten tot 400 ton.

Het vijzelen van onder andere transformatoren, reactorvaten en bruggen wordt daarmee ergonomischer, veiliger én efficiënter!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact