Primeur voor Wagenborg Nedlift!
26 april 2019

Primeur voor Wagenborg Nedlift!

Woensdag 24 april: een mooi moment voor de machinisten van afdeling Grote Kranen van Wagenborg Nedlift.

Ze kregen de sleutel overhandigd van hun nieuwe 160-tons en 500-tons mobiele telescoopkraan. Met de 160 tonner heeft Wagenborg Nedlift zelfs een primeur: het is de eerste kraan van dit type in Nederland!  

AC-160 160 tonner

Beide Demag-kranen zijn uitgerust met de modernste technieken op hijsgebied en voorzien van de nieuwste schone motoren. De 500 tons AC500 beschikt over 56 meter hoofdmast en kan uitgerust worden met starre jib tot 62,5 meter en beweegbare jib tot 90 meter. De 160 tons AC160 is een zeer compacte 5-asser die andere kranen in deze klasse de loef afsteekt met een hoofdmast van maar liefst 68 meter! Beide kranen zijn voorzien van IC-1 Plus, een modern systeem voor variabele afstempeling waarmee veel flexibiliteit in opstelmogelijkheden is. In combinatie met de uitgebreide configuratie-mogelijkheden van beide kranen, de modernste techniek en schone motoren realiseert Wagenborg Nedlift zo efficiënte, veilige hijsoplossingen voor haar opdrachtgevers. 

 

Marloes Kogelman en Sandra Hemmink, beide planner bij Wagenborg Nedlift, hadden de eer de sleutels van de nieuwe aanwinsten te overhandigen aan de trotse machinisten.  

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact