Veelzijdig vakmanschap!
30 oktober 2020

Veelzijdig vakmanschap!

Fresenius Kabi is een wereldwijde specialist in klinische voeding en geneesmiddelen. Op de productielocatie in Emmer-Compascuum wordt momenteel gebouwd aan een zeer moderne productiefaciliteit voor medische sondevoeding. Het plaatsen van de procesinstallatie in het gebouw was een logistieke uitdaging waarvoor de montage-specialisten van Wagenborg Nedlift werden ingeroepen.

Passen en meten

De procesinstallatie bestaat uit allerlei soorten tanks, machines en installaties, waarvan sommige op maaiveldniveau en andere op verdiepingsvloeren geïnstalleerd moesten worden. De manschappen van Wagenborg Nedlift maakten daarbij gebruik van diverse verplaatsingstechnieken en materieel.

 

Zo werden de Palfinger en Hoeflon minikranen ingezet om equipment te plaatsen in het gebouw. De Hoeflon Carrier manoeuvreerde tanks door het gebouw en het 180 tons hefsysteem plaatste de procesmachines op hoogte.

Kniktelescoopkraan

Buiten het gebouw plaatste de machinist van de kniktelescoopkraan vakkundig een luchttank op hoogte via een opening in de wand van het productiegebouw. Verder werd nog allerlei klein montagegereedschap ingezet om onderdelen in het gebouw te verplaatsen en op fundatie te zetten.

 

Vakmanschap

Het hele project liep voortreffelijk dankzij het veelzijdige vakmanschap van de montagemedewerkers van Wagenborg Nedlift!

Bekijk hier de projectfoto's!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact