Vijf gloednieuwe MAN trucks voor Wagenborg Nedlift
14 februari 2023

Vijf gloednieuwe MAN trucks voor Wagenborg Nedlift

Vorige week zette Gerard Bastiaansen, algemeen directeur van Wagenborg Nedlift, de officiële handtekening onder de eerder overeengekomen opdracht voor levering van maar liefst 5 nieuwe MAN zwaartransporttrekkers. Het gaat om het nieuwe model van de MAN TGX 6x4. Van de vier trucks van het vorige type maakt Nedlift sinds 2019 naar volle tevredenheid gebruik. Logisch dus dat er voor uitbreiding van de vloot opnieuw voor de MAN TGX 6x4 is gekozen.

Krachtpatsers

De MAN TGX 26.580 6x4 BL SA is een krachtpatser uit de koningsklasse.  De zwaartransporttrekker is uitgerust met een 15,2 liter D38-motor met een vermogen van 427 kW (580 pk) en een koppel van 2900 Nm. Ze zijn daarmee uitermate geschikt voor uitdagende transporten van zware lading over grote afstanden.

Rijke uitrusting

Efficiëntie, een hoge mate van betrouwbaarheid, maximaal laadvermogen en een uitstekend rijcomfort zijn kenmerkend voor de MAN TGX. De trekkers zijn een mooie aanvulling op de vloot van Wagenborg Nedlift. Ze worden onder meer ingezet voor het vervoer van ballast voor de zwaardere kranen.

Vergroenen vloot

Duurzaamheid vormt al jaren een belangrijke pijler in de strategie van Wagenborg Nedlift. Deze nieuwe MAN trekkers zijn uitgerust met schonere Euro 6 motoren. Daarmee zijn ze voorzien van de modernste technieken op het gebied van duurzaamheid. De MAN Tipmatic automaat zorgt er daarnaast voor dat ze zuiniger in het gebruik zijn dan de trucks uit onze vloot die ze zullen vervangen.

 

De nieuwste trucks worden naar verwachting rond mei 2023 in gebruik genomen.

Wilt u meer weten over deze nieuwste aanwinsten of wilt u deze machines inzetten voor uw project? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact