Nieuws

06 juni 2024 Best Practice Guide for SPMT's

“Wij zijn dankbaar voor de uitzonderlijke steun die wij van de ESTA-leden hebben gekregen” (www.estaeurope.eu)

Lees meer

26 april 2024 Winnaar van een ESTA award 2024 categorie SPMT

Wagenborg Nedlift winnaar ESTA award 2024 in de categorie SPMT! Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ESTA awards hebben we dit jaar een award gewonnen in de categorie SPMT voor het transport van 2 enorme bullets in Geleen! Telkens weer bedenken onze medewerkers bijzondere maatwerkoplossingen voor uitdagende hijs- en transportklussen. We zijn dan ook enorm trots op deze blijk van waardering waarmee onze vakkundige collega’s in de spotlight worden gezet! Projectleider Arjan Bossers nam de award namens het team in ontvangst.

Lees meer

04 mei 2023 Bijzondere brugverplaatsing in Berlijn

In de buurt van Berlijn voerde het bruggenteam van Wagenborg Nedlift een bijzondere operatie uit: de Fahlenbergbrücke werd daar via een uitgekiende vijzel- en vaaroperatie 100 meter verplaatst.

Lees meer

18 maart 2022 3 ESTA Awards voor Wagenborg Nedlift!

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ESTA Awards op 17 maart heeft Wagenborg Nedlift maar liefst 3 Awards gewonnen!

Lees meer

10 februari 2022 Hoogstaand hijswerk in Groningen

Het Julianaplein in Groningen is de grootste en drukste kruising van Noord-Nederland. Snelweg A7 en A28 kruisen elkaar hier op een gelijkvloerse kruising met verkeerslichten. Deze situatie leidt tot flinke congestie rondom Groningen. Daarom wordt het Julianplein compleet omgebouwd naar een nieuw ongelijkvloers verkeersknooppunt.

Lees meer

16 november 2021 Grensoverschrijdend bruggenwerk

De spoorbruggen over rivier de Oder bij Küstrin, op de Duits-Poolse grens, zijn gebouwd in 1926. In het verleden verbonden deze bruggen Berlijn met Oost- en West-Pruisen als onderdeel van de zogenaamde Ostbahn. Ook nu nog is deze spoorlijn belangrijk als omleidings- en alternatieve route voor het traject Berlijn – Warschau. Maar de oude spoorbruggen zijn aan het einde van hun technische levensduur en eind 2020 uit bedrijf genomen. Daarom worden ze vervangen door een gloednieuwe brug die de Oder compleet overspant.

Lees meer

24 juni 2021 Wagenborg plaatst brugdelen bij Keulen

Vlakbij Keulen (Frechen) hebben onze Wagenborg vakmannen hun kennis en kunde mogen inzetten ten behoeve van het plaatsen van verschillende brugdelen. Om de delen te plaatsen is gekozen voor de inzet van de Terex-Demag CC2200 rupskraan.

Lees meer

30 maart 2021 Extreme Precision load test CLA-tool

De afgelopen maanden is bij Breman Machinery in Genemuiden druk gewerkt aan de bouw van een Casing Lifting Adapter. Dit is een hijstool voor de installatie van 190 fundatiepalen ten behoeve van het offshore wind farm Saint-Brieuc dat voor de kust van Bretagne (Frankrijk) wordt gebouwd. Van Oord gaat de fundaties voor deze offshore wind farm transporteren en installeren.

Lees meer

12 maart 2021 Duurzame mijlpaal: het nieuwe computergestuurde vijzelsysteem!

Onlangs heeft Wagenborg Nedlift een nieuw computergestuurd vijzelsysteem in gebruik genomen, bestaande uit vier klimvijzelboxen met een capaciteit van 600 ton per stuk. Met het nieuwe vijzelsysteem kunnen objecten tot maximaal 2400 ton omhoog of omlaag gebracht worden.

Lees meer

Nieuws

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact