Nieuws

28 oktober 2022 Onderhoud en uitbreiding bij Delamine Delfzijl

De productiefaciliteit van Delamine Delfzijl onderging onlangs een onderhoudsbeurt waarbij meteen een flinke uitbreiding van de productiecapaciteit werd gerealiseerd.

Lees meer

15 augustus 2022 Uniek boxvijzel-systeem voor Wagenborg

Afgelopen week werd bekend dat Wagenborg opnieuw investeert in uitbreiding op het gebied van vijzeltechniek. Een uniek boxvijzel-systeem voor ultrazware vijzelprojecten werd afgeleverd op de vestiging in Hengelo.

Lees meer

26 januari 2022 Wagenborg Nedlift en Wagenborg GmbH behalen certificaat trede 3 Safety Culture Ladder

We zijn trots op onze recente certificering voor trede 3 van de Safety Culture Ladder in het werkgebied: ‘Het uitvoeren van horizontaal, verticaal en speciaal transport met bijbehorende montage, engineering en projectmanagement’.

Lees meer

03 juni 2021 Manoeuvreren met mengunit

Vanaf de buitenkant is er niets te zien, maar binnen in de composteringshal van Twence is het een drukte van belang. De bouw van een spiksplinternieuwe composteringslijn is daar in volle gang. Vanwege het toenemende aanbod van groenafval breidt Twence de composteringscapaciteit flink uit. De nieuwe installatie vervangt tevens de in 2019 door brand verwoeste compostlijn.

Lees meer

22 april 2021 Twee ESTA Awards voor Wagenborg Nedlift!

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ESTA Awards op 22 april heeft Wagenborg Nedlift maar liefst twee Awards gewonnen!

Lees meer

16 november 2020 Kleine krachtpatsers maken groot werk

Op de verwerkingslocatie van HVC in Dordrecht moest een filterpers worden vervangen die slib uit afvalwater filtert. Deze pers met een gewicht van 10 ton stond binnen in een verwerkingshal op een plateau. Hierdoor was er beperkte hijshoogte en weinig opstelruimte voor kranen.

Lees meer

11 mei 2020 30 kilometer pijpleiding!

Momenteel wordt hard gewerkt aan de aanleg van een maar liefst 30 kilometer lange water pijpleiding van Garmerwolde naar de Eemshaven. Een prachtig project waarbij een uitstekende onderlinge samenwerking en afstemming essentieel is. Hiervoor zet Wagenborg Nedlift graag haar vakmannen en materieel in!

Lees meer

27 februari 2020 Onze nieuwste 100% elektrische compactkraan: de Hoeflon C30e!

Graag stellen we u voor aan onze allernieuwste en 100% elektrische compactkraan: de Hoeflon C30e! Een extreem veelzijdige en compacte ‘pick and carry’ kraan die een tal van oplossingen biedt. Ideaal voor het hijsen op krappe locaties of binnen.

Lees meer

31 januari 2020 In actie bij de contact zwavelzuurfabriek in Geleen

In Geleen heeft Wagenborg Nedlift bij de Contact Zwavelzuurfabriek op de Chemelot locatie een nieuw systeem geplaatst waarmee straks zwavelzuur geproduceerd zal gaan worden. Een uitgelezen kans voor Wagenborg Nedlift om een full-service pakket te bieden aan onze klant, bestaande uit engineeringsdiensten, hijswerkzaamheden, sleden/vijzelen en rigging werkzaamheden.

Lees meer

Nieuws

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact