Nieuws

15 augustus 2022 Uniek boxvijzel-systeem voor Wagenborg

Afgelopen week werd bekend dat Wagenborg opnieuw investeert in uitbreiding op het gebied van vijzeltechniek. Een uniek boxvijzel-systeem voor ultrazware vijzelprojecten werd afgeleverd op de vestiging in Hengelo.

Lees meer

22 april 2021 Twee ESTA Awards voor Wagenborg Nedlift!

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ESTA Awards op 22 april heeft Wagenborg Nedlift maar liefst twee Awards gewonnen!

Lees meer

02 november 2020 Scheepssecties op transport

Bij Scheepswerf Ferus Smit BV in Westerbroek is de afgelopen periode druk gewerkt aan twee ringsecties voor de eerste van twee nieuwe DF-tankers voor rederij Erik Thun AB uit Zweden. Vorige week gingen de secties op transport naar de werf in Leer waar ze worden samengevoegd met de andere scheepsdelen die daar zijn gebouwd.

Lees meer

15 mei 2020 Stuurhuis EasyMax 2 geplaatst

De bouw van EasyMax 2 is in volle gang! Afgelopen dinsdagochtend heeft Wagenborg Nedlift op de werf van Koninklijke Niestern Sander het brugdek geplaatst.

Lees meer

20 januari 2020 Jachten op transport

In opdracht van Sevenstar Yacht Transport heeft Wagenborg Nedlift onlangs diverse jachten naar Düsseldorf getransporteerd ten behoeve van ’s werelds grootste indoor boten- en watersportbeurs, de Messe Düsseldorf GmbH. Aan Wagenborg de eer de grootste jachten van dit jaar te vervoeren.

Lees meer

Nieuws

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact