Nieuws

09 april 2021 Met minikranen meer mans

Dat het team montagespecialisten van Wagenborg Nedlift de mogelijkheden van minikranen maximaal benut bleek onlangs weer in Löningen, Duitsland.

Lees meer

08 januari 2021 Mini en maxi samen in actie

Het nieuwe CIP gebouw bij Friesland Campina in Gerkesklooster wordt ingebouwd tussen bestaande gebouwen en leidingbruggen. De beschikbare ruimte en hijshoogte om de prefab wanden voor het nieuwe gebouw te plaatsen is daardoor erg beperkt. Een mooie uitdaging voor de hijsspecialisten van Wagenborg Nedlift!

Lees meer

30 oktober 2020 Veelzijdig vakmanschap!

Fresenius Kabi is een wereldwijde specialist in klinische voeding en geneesmiddelen. Op de productielocatie in Emmer-Compascuum wordt momenteel gebouwd aan een zeer moderne productiefaciliteit voor medische sondevoeding. Het plaatsen van de procesinstallatie in het gebouw was een logistieke uitdaging waarvoor de montage-specialisten van Wagenborg Nedlift werden ingeroepen.

Lees meer

27 februari 2020 Onze nieuwste 100% elektrische compactkraan: de Hoeflon C30e!

Graag stellen we u voor aan onze allernieuwste en 100% elektrische compactkraan: de Hoeflon C30e! Een extreem veelzijdige en compacte ‘pick and carry’ kraan die een tal van oplossingen biedt. Ideaal voor het hijsen op krappe locaties of binnen.

Lees meer

21 november 2019 Uithijsen droogtoren T8 Friesland Campina

Bij Friesland Campina in Borculo wordt momenteel hard gewerkt aan het vervangen van droogtoren T8. Deze toren werd ingezet voor het drogen van melkpoeder. Maar hoe vervang je een 25 meter hoge toren, met een diameter van 10 meter en een gewicht van 30 ton? Wagenborg Nedlift bood de ideale oplossing, om plaats te maken voor de nieuwe droogtoren.

Lees meer

09 september 2019 700 tonner in actie in Zwolle

Voor het hijsen van een 50 ton zware opslagbunker van maar liefst 8x8x12 meter kwam afgelopen week de 700 tonner van Wagenborg Nedlift in actie.

Lees meer

13 december 2018 Installaties voor nieuwe babyvoedingsfabriek geplaatst

In het Brabantse Haps verrijst een ultramoderne fabriek voor de productie van babyvoeding om te voldoen aan de sterk groeiende en wereldwijde vraag naar gespecialiseerde babyvoeding. De nieuwe fabriek is voorzien van de nieuwste technologieën, waarmee zeer energie-efficiënt geproduceerd kan worden.

Lees meer

Nieuws

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact