"Als ik toen had geweten wat ik nu weet, zou Wagenborg zeker het contract hebben gekregen!"

"Als ik toen had geweten wat ik nu weet, zou Wagenborg zeker het contract hebben gekregen!"

Wagenborg Nedlift heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met het transport van transformatoren in Europa; van Nederland tot Duitsland, van Scandinavië tot Oostenrijk; over de weg, per spoor en over zee. Altijd veilig, op schema en afgerond zoals afgesproken.

Onbekend maakt onbemind

"U denkt toch niet dat we dit belangrijke logistieke contract aan een bedrijf geven dat relatief onbekend is in de markt ?!" Dit werd gezegd tijdens een gesprek over het grootste transformatorproject uit de historie van een grote transformatorproducent, zo’n tien jaar geleden. Nu verklaart dezelfde persoon: "Als ik toen had geweten wat ik nu weet over uw bedrijf, zou Wagenborg zeker het contract hebben gekregen!"

SPMT transport

Bekijk de projectfilm van het UW Dörpen project!

Expert in opkomende markt

In het Noord-Westen van Europa worden grote investeringen gedaan om het energienetwerk op te zetten en te verbeteren. Reden hiervoor is de toenemende vraag naar elektriciteit in deze landen en de nieuw gebouwde productiecapaciteit voor duurzame energie (voornamelijk offshore wind aan de Duitse en Scandinavische kust).

Nieuwe stroomverbindingen en transformatorstations bevatten grote componenten zoals transformatoren. Gewichten van deze items kunnen oplopen tot 350 ton en meer, terwijl bestemmingen vaak in landelijke gebieden zijn waar de benodigde infrastructuur voor het transport van dergelijke reuzen ontbreekt. Een mooie uitdaging voor de medewerkers van het Wagenborg trafo-team, die de afgelopen jaren echte experts op het gebied van transformatorlogistiek zijn geworden.

SPMT transport
watertransport transformatoren

Toegewijde specialisten

Met een unieke combinatie van logistieke kennis op het gebied van watertransport en zwaar wegtransport. Met het juiste materieel voor transport, lossen en op fundatie plaatsen. Met de juiste engineering. En bovenal, met toegewijde transportspecialisten en projectmanagers, die kansen zien in plaats van problemen.

Meer weten? Check deze pagina's!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact