De verhuizing van de olifanten was de kroon op het werk!

De verhuizing van de olifanten was de kroon op het werk!

Harrie Klingenberg werkt nu 20 jaar bij Wagenborg Nedlift en de afgelopen vijf jaar als werkvoorbereider / projectmanager. Hij was ook projectmanager tijdens de bouw van de nieuwe Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Een goede voorbereiding...

Harrie werkte deels vanuit kantoor en deels ter plaatse en hield de touwtjes stevig in handen. Zoals ze zeggen: Een goed begin is het halve werk. Hij vertelt ons iets over het project Wildlands Adventure Zoo.

 

“Wildlands Adventure Zoo was van A tot Z een enorm project, waarvoor we veel verschillende soorten kranen hebben ingezet om een ??aantal zeer interessante klussen aan te pakken. Het meest spectaculaire en uitdagende onderdeel van het hele project was het plaatsen van de hoofdbalken van de grote overdekte kas. Onze operators hebben al hun kennis en kunde ingezet om samen met de andere ingezette bedrijven een werkelijk uitstekend resultaat te behalen. Een uitstekende samenwerking met alle belanghebbenden was daarom tijdens dit project van groot belang. We hebben in korte tijd veel werk verzet. Dat kan alleen als je goed samenwerkt en een probleemoplossende aanpak hanteert."

Lange samenwerking

"Wagenborg Nedlift werkt al geruime tijd succesvol samen met de dierentuin in Emmen. In de loop der jaren hebben we veel zeer interessante projecten uitgevoerd, ook tijdens de bouw van Wildlands. We hebben tijdens het project voortdurend contact gehad met elkaar."

Verhuizing van de dieren

"Nauwe coördinatie was vooral belangrijk in de laatste fase, toen de dieren werden verhuisd naar hun nieuwe onderkomen. We stonden in direct contact met de dierenverzorgers omdat het welzijn van de dieren natuurlijk voorop stond.

 

We hebben een geweldige prestatie neergezet samen met iedereen die heeft meegewerkt aan de bouw van Wildlands. Het resultaat is een prachtig themapark!"

Lees hier meer over het project Wildlands!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact