Kraanverhuur bij Wagenborg Nedlift: moderne en gevarieerde vloot van meer dan 100 gekeurde en gecertificeerde kranen!

Welke kraan past bij uw project?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

Wagenborg Nedlift kraanverhuur in Delfzijl

 

 

 

 

Wilt u een professionele kraan huren om materieel verticaal mee te verplaatsen? Wagenborg Nedlift is uw specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport en biedt kraanverhuur in regio Delfzijl aan.

 

 

kraanverhuur delfzijl
kraanverhuur in delfzijl

Met een vloot van meer dan 100 gekeurde en gecertificeerde kranen is er altijd een geschikte kraan voor uw project. Of u nu in infra, energie & wind, scheepsbouw, industrie & petrochemie, bouw, olie & gas, voedingsindustrie of telecom branche werkzaam bent.

 

Heeft u een lastig vraagstuk over zwaar transport en/of hijswerk? Onze engineers gaan de uitdaging graag aan. Met hun expertise en ervaring bieden zij altijd een passende oplossing. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende service en kwaliteit.

Diverse vloot kranen in omgeving Delfzijl

Wij bezitten up-to-date materieel in zwaar transport en hijswerk dat flexibel inzetbaar is. Op het gebied van kraanverhuur in Delfzijl kunt u bij ons terecht voor:

Wij zijn proactief op zoek naar oplossingen om de uitstoot door (bouw)projecten te verminderen. Onze kranen zijn dan ook voorzien van de nieuwste en schoonste dieselmotoren. Daarnaast beschikken wij over verschillende (toren)kranen en minikranen die elektrisch inzetbaar zijn. Zo bouwen wij samen met u aan een duurzame toekomst!

Daarom beschikken wij over verschillende kranen en minikranen die elektrisch inzetbaar zijn. Deze elektrische kranen zijn beter voor het milieu en zorgen daarnaast voor weinig geluidsoverlast. Zo bouwen wij samen met u aan een duurzame toekomst! Heeft u interesse in het huren van een kraan in regio Delfzijl? Neem dan contact met ons op!

kraanverhuur delfzijl
kraanverhuur delfzijl

Kraanverhuur in Delfzijl en omstreken

Wagenborg Nedlift verhuurt kranen in heel Nederland. Ook in Delfzijl. Bekijk de verschillende kranen op onze website.

Wagenborg Nedlift onderscheidt zich als de hoogwaardige en proactieve dienstverlener door veilige en duurzamere oplossingen te bieden. We zien het als onze plicht naar de maatschappij om maximaal bij te dragen aan een leefbare wereld. Dit doen we door continu te investeren in duurzaam materieel. Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Neem contact op met ons team specialisten.Zij kennen de mogelijkheden van de verschillende kranen op hun duimpje en kunnen u goed adviseren.

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact