Kraanverhuur bij Wagenborg Nedlift: moderne en gevarieerde vloot van meer dan 100 gekeurde en gecertificeerde kranen!

Welke kraan past bij uw project?

  • Veiligheid voorop!

  • Deskundig en ervaren

  • 24/7 bereikbaar

(Mini)kraan huren in Emmen?

 

 

 

 

Wilt u een professionele kraan huren om materieel verticaal of horizontaal mee te verplaatsen? Wagenborg Nedlift is uw specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport en biedt onder andere kraanverhuur aan. Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw project tot een succes te maken. Altijd betrouwbaar en altijd veilig.

 

 

kraanverhuur Emmen
minikraan huren Emmen

Met een vloot van meer dan 100 gekeurde en gecertificeerde kranen is er altijd een geschikte kraan voor uw project. Ongeacht of u nu in de sector infra, energie & wind, scheepsbouw, industrie & petrochemie, bouw, olie & gas, voedingsindustrie of telecom branche opereert.

 

Heeft u een lastig vraagstuk? Onze engineers gaan de uitdaging graag aan. Met hun expertise en ervaring bieden zij altijd een passende oplossing.

Een geschikte kraan voor elk project

Wagenborg Nedlift is u op het gebied van kraanverhuur van dienst met minikranen, mobiele telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen en knik-telescoopkranen.

 

Wilt u uw werkzaamheden emissieloos uitvoeren en/of geluidsoverlast beperken? Wij bieden verschillende (toren)kranen en minikranen aan die elektrisch inzetbaar zijn. Wilt u een kraan of minikraan huren in Emmen en omgeving? Dan bouwen wij graag samen met u aan een duurzame toekomst!

 

Om de veiligheid te garanderen zetten wij in op de doelstelling: Zero Accidents. Dit doen we onder andere het melden, onderzoeken, evalueren en terugkoppelen. Zo zorgen we dat iedereen veilig naar huis kan aan het einde van de werkdag.

elektrische kraan huren emmen
kraanverhuur emmen

Kraanverhuurbedrijf in Emmen

Bent u op zoek naar kraanverhuur in Emmen? Met onze uitgebreide vloot modern materieel hebben wij een oplossing voor iedere hijsklus! Onze kranen zijn gebruiksvriendelijk en zeer geschikt voor diverse projecten en sectoren.

Verken de mogelijkheden van de verschillende kranen op onze website of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact