Machineverhuizing: van projectmanagement tot montage

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Vakmanschap en ervaring

  • Totaaloplossingen voor machineverhuizing

  • Veilig en efficiënt!

Uw projectpartner in machineverhuizing van/naar Almelo

 

 

Wij laten uw machineverhuizing van of naar Almelo zo snel en efficiënt mogelijk verlopen. Of u nu een enkele machine naar uw huidige productielocatie wilt verhuizen of een complete fabriek verplaatst naar het buitenland.

 

Wagenborg Nedlift is uw complete projectpartner en begeleidt de machineverhuizing van begin tot eind. Elke situatie is anders en vraagt om een individuele oplossing, afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. Onze specialisten kennen de fijne kneepjes van het vak en zorgen voor een succesvolle afronding van uw machineverhuizing!

Machineverhuizing
machineverhuizing

Machineverhuizing: een uitdagende klus!

Machineverhuizing is een vak apart. Onze experts hebben jarenlange ervaring en krijgen met de juiste combinatie van technieken uw machines snel, efficiënt en veilig op de juiste plek. Zo is uw productielocatie zo snel mogelijk weer operationeel.

 

De technieken die gebruikt kunnen worden zijn vijzelen en sleeën, hijsen met bijvoorbeeld minikranen, zwaar transport en alternatieve verplaatsingstechnieken zoals hefsystemen.

 

Veiligheid speelt een belangrijke rol bij een machineverhuizing. Onze experts brengen de risico’s in kaart en beperken deze tot een minimum.

 

 

Mogelijkheden van een machineverhuizing van/naar Almelo

Onze specialisten vertellen u graag hoe ze uw machineverhuizing van of naar Almelo kunnen ondersteunen en uitvoeren en hoe disciplines gecombineerd kunnen worden om zo het beste resultaat te behalen. Verken de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op. Wij zijn u graag van dienst!

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Een selectie uit onze projecten voor machineverhuizing

Voor de nieuwe babyvoedingsfabriek in Haps installeerde Wagenborg Nedlift specialistische procesinstallaties met behulp van mobiele kranen en andere hijs- en transporttechnieken. Voor deze machineverhuizing werden er circa 200 onderdelen via de wand het gebouw in gehesen. Om de werkzaamheden volgens planning én veilig uit te kunnen voeren is er uitvoerig overleg gepleegd met betrokken partijen en zijn er uitvoeringsplannen, hijstekeningen en veiligheidsanalyses opgesteld.

Een heel bijzonder project was de bouw van Wildland Adventure Zoo in Emmen. Wagenborg Nedlift werd ingeschakeld voor de hijs- en transportwerkzaamheden. Zo hebben wij de spanten van de jungle dome (een enorme kas met een overspanning van 110 meter) geplaatst met een 180 tons rupskraan, de inrichtingselementen voor de jungle dome getransporteerd en geplaatst met een minikraan, treinwagons uit het Duitse Großauheim Hanau van hun onderstellen gehesen met behulp van een 200 tons mobiele telescoopkraan, en vervolgens getransporteerd met vrachtwagens. Een uitdagende en bijzondere machineverhuizing.

Werken op de vierkante centimeter - de montagespecialisten aan het werk!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact