Mobiele kraan huren bij Wagenborg Nedlift

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Moderne en diverse materieelvloot

  • Jaarlijks gekeurd en gecertificeerd

  • Flexibel inzetbaar

Mobiele kraan huren

Heeft u een mobiele kraan nodig voor een eenvoudige hijsklus? Wagenborg Nedlift voorziet u van de juiste kraan. Maar zeker ook voor grote en langdurige projecten helpen wij u graag aan het juiste materieel. Dankzij ons specialisme en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw project met de meest veilige en efficiënte oplossing wordt uitgevoerd.

 

Wij hebben in onze vloot verschillende mobiele kranen met hefvermogens tot en met 700 ton zodat u voor elke klus het juiste materieel kan vinden.

Mobiele kraan huren

Onze mobiele kranen

Een mobiele kraan kunt u inzetten bij een grote verscheidenheid aan projecten. Daarom leveren wij mobiele kranen in allerlei soorten en maten met een capaciteit van 40 tot 700 ton. Merken die wij aanbieden zijn onder andere Grove, Tadano, Liebherr, Faun en Demag. Bekijk hieronder de verschillende kranen die wij aanbieden.

Mobiele kraan huren bij Wagenborg Nedlift

Of het nu gaat om een eenvoudige hijsklus met de inzet van een enkele mobiele kraan of om een ingewikkeld project met flexibele inzet van divers materieel: wij vinden voor u de juiste hijsoplossing. Wanneer u contact opneemt voor de huur van een mobiele kraan zal onze specialist daarom eerst naar informatie over uw project vragen. Zo kan er een inschatting gemaakt worden van het benodigde materieel. Indien nodig of gewenst kan er een werkopname bezoek gepland worden, waarbij één van onze specialisten de locatie/omstandigheden in kaart brengt. 

Uiteraard kunt u aangeven of u enkel een mobiele kraan wilt huren of een op maat gemaakt totaalpakket wilt afnemen. Wat u ook kiest, onze kranen kunnen altijd snel geleverd worden, zodat u snel verder kunt met uw project!

 

Toch op zoek naar een andere kraan? Bekijk onze kraanverhuurmogelijkheden

Elektrische mobiele kraan

Waar de meeste kranen volledig op diesel opereren, bestaat er tegenwoordig ook elektrische mobiele kranen. Wij hebben in onze vloot ook verschillende elektrische kranen zoals elektrische minikranen en elektrische mobiele torenkranen. Deze kunnen door zich voortbewegen door middel van milieuvriendelijke AdBlue diesel, en eenmaal aangekomen op de plek van bestemming het werk op krachtstroom verrichten.

Mobiele kraan verhuur

Wagenborg Nedlift in een notendop

Kraanverhuur uit een vloot van meer dan 100 kranen

TopconditieCreated with Sketch.

Modern materieel 

HijsmateriaalCreated with Sketch.

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Werkgebied van Groningen tot Benelux en Duitsland

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Meer informatie over mobiele kraan verhuur?

Als een van de grootste verhuurders van mobiele kranen in Nederland, garandeert Wagenborg Nedlift een efficiënte en betrouwbare service. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw volgende project.

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact