Wagenborg Nedlift is uw complete projectpartner in machineverhuizing!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Vakmanschap en ervaring

  • Totaaloplossingen voor machineverhuizing

  • Veilig en efficiënt!

Machineverhuizing van/naar Emmen

Of u nu een enkele machine, een complete productielijn of zelfs een complete  fabriek wilt verhuizen van of naar Emmen, Wagenborg Nedlift is uw projectpartner in machineverhuizing.

 

Wij begeleiden het project en voeren de machineverhuizing van begin tot eind uit. Van projectmanagement tot montage. Hiermee bieden wij een totaaloplossing die afgestemd is op uw specifieke situatie en wensen.

 

Zo zorgen wij voor een succesvolle afronding van uw machineverhuizing!

Machineverhuizing
machineverhuizing emmen

Machineverhuizing: een vak apart!

Een machineverhuizing is een uitdagende klus en een vak apart waarbij veel disciplines samenkomen. Er moet rekening gehouden worden met veel factoren en de verhuizing moet snel en efficiënt uitgevoerd worden zodat uw productielocatie zo snel mogelijk weer operationeel is.

 

De experts van Wagenborg Nedlift hebben jarenlange ervaring en weten welke combinatie van technieken toegepast moet worden voor het beste resultaat. Met behulp van vijzelen en sleeën, hijsen met bijvoorbeeld minikranen, zwaar transport en alternatieve verplaatsingstechnieken zoals hefsystemen krijgen zij uw machines op de juiste plek.

 

Veiligheid speelt daarbij uiteraard een belangrijke rol. De experts van Wagenborg Nedlift hebben oog voor mogelijke  risico’s  en beperken deze tot een minimum.

Advies over een machineverhuizing van/naar Emmen

Heeft u behoefte aan advies voor een machineverhuizing van of naar Emmen? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Wagenborg Nedlift biedt om uw machineverhuizing succesvol af te ronden. Verken de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op. Wij zijn u graag van dienst!

Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met ons team

Een selectie uit onze projecten voor machineverhuizing

Voor de nieuwe babyvoedingsfabriek in Haps installeerde Wagenborg Nedlift specialistische procesinstallaties met behulp van mobiele kranen en andere hijs- en transporttechnieken. Voor deze machineverhuizing werden er circa 200 onderdelen via de wand het gebouw in gehesen. Om de werkzaamheden volgens planning én veilig uit te kunnen voeren is er uitvoerig overleg gepleegd met betrokken partijen en zijn er uitvoeringsplannen, hijstekeningen en veiligheidsanalyses opgesteld.

 

 

Een heel bijzonder project was de bouw van Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Wagenborg Nedlift werd ingeschakeld voor de hijs- en transportwerkzaamheden. Zo hebben wij de spanten van de jungle dome (een enorme kas met een overspanning van 110 meter) geplaatst met een 180 tons rupskraan, de inrichtingselementen voor de jungle dome getransporteerd en geplaatst met een minikraan, treinwagons uit het Duitse Großauheim Hanau van hun onderstellen gehesen met behulp van een 200 tons mobiele telescoopkraan, en vervolgens getransporteerd met vrachtwagens. Een uitdagende en bijzondere machineverhuizing.

  

Werken op de vierkante centimeter - de montagespecialisten aan het werk!

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact