Nieuws

28 augustus 2023 Uitbreiding Liebherr vloot bij Wagenborg Nedlift

Het investeringsprogramma van Wagenborg Nedlift ligt goed op stoom: begin deze maand reed een nieuwe Liebherr LTM1150-5.3 de werf op. En vorige week werd bekend dat er nóg eens vijf nieuwe kranen zijn besteld.

Lees meer

02 augustus 2023 Nieuwe Liebherr LTM 1150-5.3

Nieuwe LTM 1150-5.3 toegevoegd aan de vloot van Wagenborg Nedlift.

Lees meer

02 augustus 2023 Eerste MAN TGX 6x4 BL afgeleverd in Hengelo

De eerste van de 5 MAN TGX 6x4 BL trucks is geleverd bij Wagenborg Nedlift. Dit nieuwste model van MAN TGX 26.580 6x4 BL D38 gaat dienst doen als ballasttruck voor de 700-tons Liebherr mobiele telescoopkraan.

Lees meer

20 januari 2022 Wagenborg Nedlift sluit aan bij KYP Project

Het doel van KYP, dat staat voor Keep Your Promise, is om bedrijven hun afspraken makkelijker te laten nakomen. Doordat de planning online staat, hebben uitvoerders, werkvoorbereiders en projectmanagers altijd dezelfde versie voor zich. Vanaf vandaag is het mogelijk om, naast bouwmaterialen, ook kraandiensten in te kopen via KYP Project.

Lees meer

16 december 2021 Nieuwkomers voor Nedlift

December is de feestmaand, ook bij Wagenborg Nedlift! Er werden in de afgelopen weken maar liefst drie nieuwe Liebherr kranen afgeleverd bij de vestigingen in Groningen, Hengelo en het Duitse Hörstel.

Lees meer

02 december 2021 Duurzaam en sterk: de nieuwe composiet rijplaten van Wagenborg Nedlift!

Het rijplatenassortiment van Wagenborg Nedlift is onlangs uitgebreid met composiet rijplaten. Deze rijplaten van het type ISOTRACK X zijn gemaakt van hoogwaardig thermoplastisch materiaal, waardoor ze bijzonder sterk, duurzaam en licht van gewicht zijn. Ook kunnen ze aan elkaar gekoppeld worden met het handige connector pin systeem. Zo ontstaat een draagkrachtige aaneengesloten vloer die niet schuift. Bovendien beschikken de composiet platen over betere eigenschappen op gebied van drukverdeling dan de conventionele types rijplaten.

Lees meer

21 juni 2021 Wagenborg en Liebherr vergroenen wagenpark

Koninklijke Wagenborg en Liebherr Nederland B.V. slaan spreekwoordelijk de handen ineen om het kranenpark van Wagenborg Nedlift de komende jaren aanzienlijk te verjongen en te verduurzamen. Hiermee wordt de bestaande samenwerking tussen beide familiebedrijven flink geïntensiveerd. ‘Deze samenwerking getuigt van onze lange termijn blik om samen met onze leveranciers de uitdaging aan te gaan om onze ‘footprint’ te verkleinen’, aldus Gerard Bastiaansen, algemeen directeur van Wagenborg Nedlift. ‘Hiermee kiezen wij niet alleen voor materieel dat het beste aan onze klantvragen voldoet; ook reduceren we tegelijkertijd aanzienlijke hoeveelheden stikstof en CO2.’

Lees meer

09 april 2021 Met minikranen meer mans

Dat het team montagespecialisten van Wagenborg Nedlift de mogelijkheden van minikranen maximaal benut bleek onlangs weer in Löningen, Duitsland.

Lees meer

07 december 2020 Nieuwe aanwinst voor Wagenborg Nedlift!

Het is zover! De nieuwe 450 tons mobiele kraan voor Wagenborg Nedlift is gearriveerd op de vestiging van Wagenborg Nedlift in Hengelo.

Lees meer

Nieuws

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact