Nieuws

03 juni 2021 Manoeuvreren met mengunit

Vanaf de buitenkant is er niets te zien, maar binnen in de composteringshal van Twence is het een drukte van belang. De bouw van een spiksplinternieuwe composteringslijn is daar in volle gang. Vanwege het toenemende aanbod van groenafval breidt Twence de composteringscapaciteit flink uit. De nieuwe installatie vervangt tevens de in 2019 door brand verwoeste compostlijn.

Lees meer

09 april 2021 Met minikranen meer mans

Dat het team montagespecialisten van Wagenborg Nedlift de mogelijkheden van minikranen maximaal benut bleek onlangs weer in Löningen, Duitsland.

Lees meer

16 november 2020 Kleine krachtpatsers maken groot werk

Op de verwerkingslocatie van HVC in Dordrecht moest een filterpers worden vervangen die slib uit afvalwater filtert. Deze pers met een gewicht van 10 ton stond binnen in een verwerkingshal op een plateau. Hierdoor was er beperkte hijshoogte en weinig opstelruimte voor kranen.

Lees meer

04 november 2020 Klimmen in de Jungola

Met onze minikranen komen we soms op bijzondere locaties om bijzondere hijsklussen uit te voeren. De Jungola, het overdekte tropische jungle paradijs in Wildlands Adventure Zoo, is zo’n locatie.

Lees meer

30 oktober 2020 Veelzijdig vakmanschap!

Fresenius Kabi is een wereldwijde specialist in klinische voeding en geneesmiddelen. Op de productielocatie in Emmer-Compascuum wordt momenteel gebouwd aan een zeer moderne productiefaciliteit voor medische sondevoeding. Het plaatsen van de procesinstallatie in het gebouw was een logistieke uitdaging waarvoor de montage-specialisten van Wagenborg Nedlift werden ingeroepen.

Lees meer

27 februari 2020 Onze nieuwste 100% elektrische compactkraan: de Hoeflon C30e!

Graag stellen we u voor aan onze allernieuwste en 100% elektrische compactkraan: de Hoeflon C30e! Een extreem veelzijdige en compacte ‘pick and carry’ kraan die een tal van oplossingen biedt. Ideaal voor het hijsen op krappe locaties of binnen.

Lees meer

31 januari 2020 In actie bij de contact zwavelzuurfabriek in Geleen

In Geleen heeft Wagenborg Nedlift bij de Contact Zwavelzuurfabriek op de Chemelot locatie een nieuw systeem geplaatst waarmee straks zwavelzuur geproduceerd zal gaan worden. Een uitgelezen kans voor Wagenborg Nedlift om een full-service pakket te bieden aan onze klant, bestaande uit engineeringsdiensten, hijswerkzaamheden, sleden/vijzelen en rigging werkzaamheden.

Lees meer

14 december 2018 De oplossing voor hijswerkzaamheden in krappe ruimtes

Speciaal voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden in erg krappe ruimtes: de nieuwe compactkraan van Wagenborg Nedlift, de Hoeflon C10! Slank, compact en hij past door iedere deur. Toch is de Hoeflon C10 enorm krachtig: de kraan tilt lasten tot maar liefst 4 ton!

Lees meer

13 december 2018 Installaties voor nieuwe babyvoedingsfabriek geplaatst

In het Brabantse Haps verrijst een ultramoderne fabriek voor de productie van babyvoeding om te voldoen aan de sterk groeiende en wereldwijde vraag naar gespecialiseerde babyvoeding. De nieuwe fabriek is voorzien van de nieuwste technologieën, waarmee zeer energie-efficiënt geproduceerd kan worden.

Lees meer

Nieuws

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact